462. Loistavaa leimaamista XL Marsmallow Stamperilla

Oi niin loistavaa! Siis voiko leimaaminen onnistua näin hyvin ja helposti ja mutkattomasti? VOI. Kaukana on ajat, kun Konadin vaaleanpunaisen leimasimen ja scraperin kanssa ähelsin (vaikka se vaaleanpunainen leimasin on ollut mulla itseasiassa aika tiivissä käytössä tähän päivään asti!). Mutta nyt mä tiedän, millaista on kun leimaaminen on HELPPOA ja onnistuu heti ekalla kerralla täydellisesti.



Mä en vieläkään käsitä tota yksityiskohtien määrää, mitä sain kynnelle siirrettyä. Ihan älytön!


OPI - Every Month is Oktoberfest, Picture Polish - Cherish, Barry M - Silver Foil, MoYou London - Fashionista Plate 07




Tilasin MoYou Londonilta tosiaan XL Single Marshmallow Stamperin ja tuo on oikeasti ehdottomasti parhainta ikinä. Superiso stamperi, joka on ihan uskomattoman pehmeä ja yllättävän tahmea ollakseen vielä Non-Sticky versio. Sen tahmean olisin tilannut, mutta sitä ei ollut varastossa, mutta eipä haittaa. Mukana tuli myös söpö scraper, joka on ihan korvannut mun vanhan jonkin kantismuovikortin, sekä kiva pussukka missä säilyttää molempia. Se on muuten ihan näppärä, sillä toi stamper kerää tosi helposti pölyä päällensä. Mutta noin muuten toi on ihan täydellisyyttä. Katsokaa nyt miten tarkasti se leimaa ja ihan reunoille asti! Siis mitä ihmettä! JES.

In English
Okay. The best stamper ever: MoYou London's XL Single Marshmallow Stamper. Pure gold. I've never stamped with such an ease and effortlessness. It is just amazing. I have no more words. AMAZING.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

Kommentit

 1. Oi miten kauniit ❤️ Löllöstampperit on parhautta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos (: Ja kyllä! Mä luulin, että mä jo omistin löllön, mutta eihän se oo mitään verrattuna tohon!

  VastaaPoista
 3. Löllöstamperit on niin parhautta, helpottavat hommaa tosi paljon. Ja hirmuisen kauniit kynnet, tykkään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! (: Onnistui ehkä parhaiten ikinä noi leimaukset : D

  VastaaPoista
 5. No jep! Mä luulin, että mä jo omistin löllön, mutta tää on kyllä ihan eri luokkaa siihen verrattuna! Niin helppoa leimaaminen tän kanssa, että huh! Ja kiitos (:

  VastaaPoista
 6. Miten näistä kynsienkoristeluista tulee ihan mieleen joulukorttien askartelu.. :D Ajankohtainen aihe. Kai näemme jonkilaiset joulukynnet?

  VastaaPoista
 7. Hahah no hyvinkin! Niitä ei ole kyllä tullut askartelua hetkeen : D Mutta joo, pistetään korvan taakse noi joulukynnet! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki