474. Essence Multi-Action Volume Mascara

Hei vielä kerta kielon päälle! Olisi vielä yksi Essence-ripsiväriarvostelu teille, vaikka edellisen piti olla toistaiseksi viimeinen. Nyt on sitten parhaimmat Essencet testattu päältä ja ne suositelluimmat ripsivärit esitelty tämän myötä blogissa.

Essence Multi-Action Volume Mascara

Multi-Action Volume Mascaran kanssa oli nyt ehkä ensimmäistä kertaa sellainen, että tämä ehdottomasti parani loppua myöten. Tämä on parhaimmillaan muutaman viikon päästä ensimmäisestä käytöstä, kun värimassa on hieman jähmeämpää eikä niin notkeaa kuin tuoreena. Näissä kuvissa ripsiväri on ollut käytössä puolisentoista kuukautta eli värimassa on saanut tekeytyä jo paksummaksi.

Essence Multi-Action Volume Mascara

Kylki lupailee tuuheutta, pituutta ja erottelevuutta. Värimassassa ei ole sinänsä mitään erityistä ja suhteellisen tavallinen on myös harjakin. Lyhyet ja muoviset harjakset, jotka kyllä hyvin erottelevat ripset toisistaan. Pienehköllä harjalla on helppo levittää ripsiväriä ja harjasten muovi on sopivan joustavaa, ettei tarvitse pelätä silmävammoja.

Essence Multi-Action Volume Mascara

Ensimmäisellä kerroksella lopputulos on todella eroteltu ja pituutta tulee selvästi enemmän verrattuna paljaisiin ripsiin. Toisella kerroksella tuuheutta tulee paljon enemmän ja ripsistä saa kerrostamalla todellakin näyttävät. Yhtä hyvin tämä ei pidä taivutusta kuin vaikka Essence-suosikkini Lash Princess, mutta muuten lopputulos on kyllä aika kiva! Sanoisin, että erottelevuus on Multi-Actionin se valttikortti.

All in all: tosi passeli ripsiväri, suhteellisen luonnollinen yhdellä kerroksella, mutta kerrostamalla saa kyllä vaikuttavan lopputuloksen. Ei lyö vertoja Lash Princessille, mutta ei tämä huono ole!

Tässä aiemmin esitellyt Essence-ripsivärit: I Love Extreme Crazy Volume, Lash Princess False Lash Effect, Plump No Clump!.

In English
A quick review of Essence's Multi-Action Volume Mascara. A very simple mascara with a plastic wand with short bristles and a very regular sort of formulation. Seperates lashes very efficiently and with layering can be built up for a more volumeus look. Gives more length than volume and is more natural all in all than dramatic. Doesn't really hold the curl as good as Lash Princess False Lash Effect, but for a more day to day look it's a pretty good mascara. Not the best, but pretty good.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

Kommentit

 1. Mulla on tämä kaapissa odottamassa, enkä odota pettyväni, koska kaikki Essencet vaikuttavat hyviltä :)

  VastaaPoista
 2. Joo kannattaa! Tää taisi olla vielä niitä ihan halvimpia Essencen ripsareita, muistaakseni oli alle 3€:a kun Kärkkäiseltä kävin ostamassa.

  VastaaPoista
 3. No Essencen ripsivärit on kyllä yllättäneet niin positiivisesti! Ihan mielettömän hyviä hintaisiksiin, ainakin nämä mitä tähän asti tullut testattua (:

  VastaaPoista
 4. Omg mitä ihanaa luomiväriä sulla on näissä ripsarikuvissa? ☆

  VastaaPoista
 5. Tästä tulee kunnon postaus yksityiskohtineen vielä! (Se on Anastasia Beverly Hillsin Self-Made paletilla tehty!)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki