475. Utuinen kultahippuinen marmori

Sisustuksellisesti tässä olisi varmaan hyvinkin trendikkäät kynnet! Marmorikuviointi ei tosin onnistunut mielestäni ihan niin hyvin kuin olisin halunnut, mutta tälläinen utuisempi lopputulos ei toisaalta sen huonompikaan ole.Kuvioinnin tein kelmutekniikalla: rutistin palan kelmua, jonka dippasin alustalla oleviin pariin harmaaseen ja valkoiseen kynsilakkaan. Lisäämällä tuohon muuten lakkauksen pohjasävyä, tässä siis valkoista, saa lopputuloksesta utuisemman ja pehmeämmän kuin käyttämällä pelkästään vaikka harmaata.

Tässä muuten samalla tekniikalla tehnyt kynnet vuoden takaa!


Essence - Wild White Ways, China Glaze - Five Rules, Orly - Faint of Heart


Kultahippulakka olisi ollut kyllä ideaali tässä lakkauksessa, mutta nämä toteutin nyhtämällä pieniä palasia kultaisesta foliosta.

In English
Nails like white marble and flakes of gold! These are made with saran wrap technique using two shades of grey and white to soften the effect. A gold flake nail polish topper would've been great for these, but I used a golden foil for the flakes.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

Kommentit

 1. Ei vitsi ku on nätit! :) Niin unelmoivan näköset kynnet, ah :3

  VastaaPoista
 2. Niin upeaa jälkeä, että mä en ehkä kestä. Osaat niiiin hyvin kelmuttelun!

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Taidan ottaa vähän inspiraatiota...olen nyt väsännyt joulukynsiä ihan urakalla ja kaikki muut tekniikat ja lakat on jääneet unholaan :) kultahippuja mulla onkin testaamattomien koristeiden joukossa joten teenpä kultahippu -kynnet :)

  VastaaPoista
 4. Nää on tosi nätit ja sen verran hillityt, et mäki voisin olla tollasilla kynsillä :) toinen juttu osaisinko tehdä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Satu! (: Vähän erilaiset joulukynnet! : D

  VastaaPoista
 6. Oi kiitos Anni! Mä itseasiassa tällä kertaa kokeilin vähän eri tavalla kuin yleensä: laitoin nyt sen kelmutupon pinsettien väliin. Ihan hyvä idea, niin sai tehtyä molemmat kädet kerralla, kun ei tarvinnut pelätä samalla sotkevansa toisen käden kynsiä sitä kelmua pidellessä.

  VastaaPoista
 7. Joo ehdottomasti! Mä todellakin haluan nähdä sun version!

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Ja ihan varmasti osaisit, nää on loppujen lopuks tosi helpot tehdä! Eka lakkaat pohjasävyn, odotat että kuivuu, sitten jollekin alustalle (käytän jonkun random purkin muovista kantta, jonka olen säästänyt) pari tippaa niitä sävyjä, joilla haluat kelmuttaa, sitten pienehkö pala kelmua tupoksi ja vaikka pinsettien väliin ja tupottelemaan vaan kynsille!

  VastaaPoista
 9. Sun kynsistä tulee mieleen vastasatanut lumi aamuisesa talviauringossa <3

  VastaaPoista
 10. Oi! Tähän olisi voinut vielä lisätä kerroksen China Glazen Fairy Dustia niin todellakin olisi ollut tuo vielä enemmänkin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki