511. Vintage Romance

Jos jokin on saanut mut pääsemään yli violetinpelosta, niin se on Sleek Makeupin Vintage Romance -paletti (tässä postaus). Jotenkin todella salaa tuosta on tullut yksi mun värikkäiden meikkien suosikkivalintoja ihan noiden violettien ja liilojen ansiosta! Sleekejä muuten taitaa pikkuhiljaa rantautua Suomeen, ainakin viikko sitten niitä oli Citymarketissa kolmea eri palettia! NICE. Kävikö joku täydentämässä varastojaan?

Sleek Makeup Vintage Romance

Kultaisen ja liilan yhdistelmä on pyörinyt hetken aikaa mielessä toteutettavissa meikeissä ja vihdoin iho, joka kärsi kunnon aknehyökkäyksestä pitkästä aikaa, pääsi rauhoittumaan sen verran, että meikkaaminen tuntui hyvältä.

Sleek Makeup Vintage Romance

Makeup Revolution - Touch Me, Hung Up / Sleek Makeup - Vintage Romance - Meet in Madrid, Court in Cannes, Lust in L.A., Propose in Prague, Honeymoon in Hollywood / Natural Code - Eye Intensifier - Pearly Taupe & Pearly Nude (saadut) / NYX Blush - Summer Peach / Sleek Makeup - Matte Me - Birthday Suit


Sleek Makeup Vintage Romance

In English
If there's one eyeshadow palette to thank for curing my fear of wearing purple on the lids, it has to be Sleek Makeup's Vintage Romance palette. Thank you!

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

Kommentit

 1. Violetti on mun suosikkiväri, koska se sopii niin hyvin vihreisiin silmiin, mutta kullan kanssa en ole sitä testannutkaan :)

  VastaaPoista
 2. Joo kannattaa ehdottomasti! Sellainen punaiseentaittava sopii ehkä paremmin, jos on kovin lämminsävyinen kulta. Pitäiskin tehdä tässä joskus sellainen meikki, jossa on enemmän sinivioletti ja yhdistää sen kanssa hopeaa (:

  VastaaPoista
 3. Sinivioletti on myös hirmu ihana kultaisen kanssa, kannattaa kokeilla ;)

  VastaaPoista
 4. Oon niin kytänny, että koska tämä meikki tulee blogiin. (Mikäli kyseessä on se sama, joka oli joskus snäpissa.) Niiin kiva yhdistelmä!

  VastaaPoista
 5. Haha joo tää on JUST se! : D Piti vähän himmailla, etten ois julkaissut samantein : D Kiitos, Anni <3

  VastaaPoista
 6. Voi apuwa kuinka IHANA IHANA IHANA meikki ♡
  Sun blogisi on kyllä niin syypää siihen, että oon alkanut käyttämään vaikka minkä värisiä luomivärejä
  ?

  VastaaPoista
 7. Oi ihan PARASTA! (: Ihana kuulla <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki