517. Zoeva Nude Spectrum - Täydellinen nudepaletti!

Oi jes, vihdonkin se on mun: Zoeva Nude Spectrum -luomiväripaletti!

Zoeva Nude Spectrum

Oon kyllä niin tyytyväinen, että päätin hankkia tämän. Aluksi tosiaan vähän mietitytti paletin iso koko (oma preferenssi on se maksimissaan 12 nappia) ja se, ettei sävyillä ole kirjain-numeroyhdistelmää kummempaa nimeä (kyllä, tämä vaikuttaa ostopäätökseen!). Huomasin sitten jatkuvasti etsiväni swatch-kuvia paletista, että joo. Tilataan nyt! Pärjäsin niin hyvin sen ostolakkokuukaudenkin. 35€ ja postit päälle, kun Zoevan omilta sivuilta tilasi. Money well spent.

Zoeva Nude Spectrum

Nimensä mukaisesti paletti on täynnä nuden sävyjä ruskeasta vaaleaan, kullasta pronssiin ja punaiseen. On shimmeriä, on satiinia ja on mattaa. Ja kyllä, on todellakin sen rahan arvoinen. Enemmänkin.

Paletissa on yhteensä 15 sävyä. Swatchasin pohjustamattomalle iholle, eli näistä seuraavista kuvista näkee todella etenkin noiden shimmersävyjen runsaspigmenttisyyden.

Zoeva Nude Spectrum

Vasemmanpuoleisen rivistön (5 luomiväriä kolmessa satsissa oli käytännöllisempää swatchata kuin viisi kolmen settiä, palettihan on siis näissä kuvissa käännetty 90°) herkkuja ovat etenkin vaalea shimmer ND100, upein kultainen mitä oon koskaan nähnyt ND040 ja lämmin vaaleanruskea ND010.

Zoeva Nude Spectrum

Keskimmäiseltä riviltä löytyy selvästi neutraaleimmat sävyt. ND140 on ihan loistava kulmaluusävy, ja nuo keskellä olevat ruskeat vaikuttavat hyvin monipuolisilta. Yllättävän hyvä pigmenttisyys myös tuossa mattasävyssä ND050 näin pohjustamattomalla iholla!

Zoeva Nude Spectrum

Oikeammanpuoleisesta rivistä suosikeiksi on jo muodostunut nuo shimmerit, etenkin keskimmäinen ND090, niiiiiin kaunis punainen! Ah ja voih! Mustassa on toivomista, mutta näyttää olevan kyllä yllättävän hyvin kerrostettavissa.

Zoeva Nude Spectrum

Nude Spectrumin ehdottomia highlighteja on nämä shimmerit. Ihan jotenkin todella uniikkeja, ihan vastaavanlaista hohdetta ei ole tullut vastaan. Näissä löytyy erikoista ulottuvuutta, en tiedä tuleeko se täysin kuvista ilmi edes. On se kaunis. Oon niin tyytyväinen, että tää on vihdoin mun!

In English
I finally got the Nude Spectrum palette from Zoeva! It is gorgeous! I actually sold or passed on my previous nude palettes just to purchase this one. A good choice! 15 shades of shimmers, metallics and mattes ranging from offwhite to deep brown, gold, copper and red. Very impressive quality as with all the Zoeva products I've tested. Swatches are on unprimed skin, so the pigmentation is really spot on especially with the shimmers.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

Kommentit

 1. OOOOH! Voi mun olisi kyllä saatava tämä <3

  VastaaPoista
 2. Sepäs kävi äkkiä. Paletti tilattu, ja vähän muutakin. Menen nurkkaan häpeämään.

  VastaaPoista
 3. Haha, no ei mitää hävettävää vaan just OIKEIN! Toi on oikeasti ihan huikea paletti! JUST oikeat sävyt <3

  VastaaPoista
 4. Ai niin ja kerro mitä muuta tilasit! (:

  VastaaPoista
 5. No.... ROSE GOLDEN Complete Eye Set Vol. 2 lähti myös mukaan *nolo*

  VastaaPoista
 6. Oi ne on kyllä nättejä ja tosi hyvän näkönen setti muutenkin! Voi kun Zoevalle tulisi lisää vegaanisettejä vaan.

  VastaaPoista
 7. Sovitaanko, etten nähny tätä postausta?

  VastaaPoista
 8. : D Ootas sit kun näät meikkikuvia tän kanssa! : D

  VastaaPoista
 9. Meillä tais olla samat suosikit, ND040 ja ND090, slurps!

  VastaaPoista
 10. Jep, todellakin. Tein tänään tolla ND040:llä meikin ja se on kyllä KAUNEIN kultainen ikinä.

  VastaaPoista
 11. Onko sinulla Zoevan Naturally Yours-palettia? Jos on, niin onko niissä samoja/samankaltaisia sävyjä? Tai siis tarviin jonkun syyn olla hankkimatta tätä :D

  VastaaPoista
 12. Ei oo Naturally Yoursia, mutta mä siis mietin ennen ostamista, että haluan nude-paletin, mutta minkä ja mietin just myös tota Naturally Yoursia. Hyvin samankaltaisia sävyjä siinä, En Taupessa ja Smokyssä. Mutta noi satiiniset sävyt ja kultaiset veti mut Nude Spectrumin puoleen! Sanoisin, että jos on jo Naturally Yours niin Nude Spectrum ei ole pakollinen hankinta, mut jos toisaalta sit voiko tämmösiä olla liikaa : D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania