691. Sininen halo yhdistettynä kimaltavaan kultaan

Sininen halo-meikki on ollut toteutuslistalla pitkään ja muutenkin halo-meikki, niitä on yllättävän vähän tullut tehtyä. Tästä tuli kyllä kivan fresh ja ah toi kimmellys!

 

Sinisen, turkoosin ja kylmän kullan yhdistelmä on aika klassinen ja todellakin toimii. Keskellä on muuten Urban Decayn Space Cowboy (lue lisää), ihan huikean hieno toi sparkle!

blue halo makeup

Mulla on iho ollut pitkästä aikaa vähän huonommassa kunnossa, ettei koko naamaa huvittanut tällä kertaa meikata. Onneksi silmämeikin voi ainakin tehdä! Millaiset huulet te olisitte muuten tähän yhdistäneet?

blue halo makeup

NYX Jumbo Eye Pencil - Yogurt (mainoslinkki) / NYX Ultimate Shadow Palette - Brights* / Kat Von D MetalMatte Eyeshadow Palette: Bone, Suede, Fringe, Feather, Velour / ZOEVA Matte Spectrum Eyeshadow Palette: MT120, MT130 / ZOEVA Love is a Story Eyeshadow Palette: Over You, Mystery Date / theBalm Nude'tude Eyeshadow Palette (mainoslinkki): Sexy, Snobby, Sassy / Urban Decay Moondust Eyeshadow - Space Cowboy / Natural Code Eye Intensifier - Intense Turquoise*, Intense Black*, Pearly Nude* / Lumene Nordic Secret Volume Lash Primer* / Too Faced Better Than Sex Mascara* PR-näyte

Sisältää mainoslinkkejä, joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

Kommentit

  1. Kaunis! Mä olisin varmaan yhdistänyt vaaleanpunaista, tai oranssia huuliin. Ja ihana on muuten tuo uusi bannerikin <3

    VastaaPoista
  2. Ooh, oranssi ois muuten ollut todella päheä tän kanssa! Ja kiitos <3 Nyt on vähän kesäisempi ja kevyempi banneri (: Ja ruusuja!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania