692. ColourPop-tilaus - Amaze, Girly, Glitterati

ColourPop-tilaus pitkästä aikaa! Hyvä tarjous osui kohdilleen, kun jo kahden luomivärin kaupanpäällisenä sai luomivärisiveltimen.

Colourpop-tilaus

Tämän tilauksen väriteema oli selvästi tosi hempeä ja neutraali runsaalla säihkyvyydellä. Aiemmat ColourPop-tilaukset ovat olleet sävymaailmaltaan aika tummaa, niin hyvä päästä hakemaan vähän tasapainoa näillä vaaleilla sävyillä! Edelliset ColourPop-tilaukset näkee tästä: KathleenLights-kokoelma ja kolme muuta luomiväriä, Hot to Trot -huulipunat, Never Not Chillin -kokoelma, ensimmäinen tilaus.

Colourpop shader brush

Kaupan päälle tuli ihan nätti sivellin, Shader Brush, joka on tiiviistä synteettistä karvaa littanassa mallissa ja hieman kärjistetyssä päässä. Nätti se on, mutta ei nyt vaikuta, ainakaan ennen kunnon testaamista, mitenkään uudelta suosikilta. Jännä, että tällainen peitevoidesivellintä muistuttava on nimensä mukaisesti luomivärin levittämiseen. No, tän näkee sitten vasta käytännössä, miten hyvin toimii.

colourpop amaze

Super Shock Shadow Amaze on ruusukultainen sävy, jossa tosi säihkyviä pieniä hileitä seassa. Mun mielestä juuri tällaisen luomivärin ColourPop osaa ihan törkeän hyvin.

colourpop girly

Super Shock Shadow Girly on helmenvalkea, joka hohtaa kullan ja lämpimän pinkin välillä. Mulla tulee tästä mieleen se &Other Storiesin highlighter, jonka ostin muutama kuukausi sitten!

colourpop glitterati

Super Shock Shadow Glitterati on ihan by far nyt mun uusi suosikkini ColourPopin luomiväreistä, tää on niin upea! Ihan sairas hohto! Sävy on tosi vaikea näin sanallisesti kuvailla, jotain kultaista, ehkä hopeaa, vaaleansinistä tässä on. Tää sävy tulee etenkin auringonvalossa todella upeasti esille. Ihana!

colourpop eyeshadow swatches

Pistäkää hei kommentteihin teidän ColourPop-suosikkejanne!

Kommentit

 1. Tuon Amazen kaltaisia sävyjä seuraan kuin sopulilauma;) Ruusukulta ja kupari, siinäpä puoleensa vetävät mutta myös aika haastavat sävyt<3

  VastaaPoista
 2. No sama! Yritän kyllä jo tietoisesti vähän rajottaa : D Mulla ehkä se pahin on yllättäen sellainen korallinen vaaleanpunainen, jossa on kultainen hohde. Ai että. Ne on paha, tuntuu että jokainen vähänkään sen tyyppinen on pakko ostaa!

  VastaaPoista
 3. Tilasin itelleni tuon glitteratin kun colourpopilta sai tilattua kolme luomiväriä kympillä😄 tuo monivärihohto tuotteen kuvauksessa veti kyllä puoleensa! Saa näyttävää iltameikkiä ainakin aikaseksi👍

  VastaaPoista
 4. Glitterati on IHANA! Mä tässä muuten kanssa odottelen, että saan mun kolme kympillä -tilauksen postissa : D En malttanut olla tilaamatta ja kun siihen vielä sai sitten postikulut ilmaiseksi niin johan lähti : D EIKÄ HARMITA.

  VastaaPoista
 5. Juu, tilasin luomivärien lisäksi ultra satineita. Kätevä tuo ilmanen toimitus sillä saa parilla kympillä tuotteita eikä tarvi miettiä alveja! Harmittaa ehkä etten tehnyt samantein toista satsin tilausta. Kuinkahan usein colourpopilla mahtaa olla tuollaisia free worldwide toimituksia? sillä todennäköisesti en kyllä toimituskuluilla tule tilaamaan sillä kartan aina alveja ulkomailta tilatessa😄

  VastaaPoista
 6. Hupsan, mullekin on tulossa muutama CP:n paketti:o Omistan myös tuon siveltimen ja olen todennut sen parhaaksi juuri peitevoidesiveltimenä. Luomivärit tykkään levittää pullukoilla sudeilla:)

  VastaaPoista
 7. ColourPopilla on kyllä tosi useasti joku tarjous menossa. Saattaa kyllä olla, että nyt menee jonkin aikaa seuraaviin, kun tää alkukuu oli tämmönen supermegatarjouspläjäys : D

  VastaaPoista
 8. Haha, ihana kuulla, etten ollut ainoa joka sortui : D Kerrankin kun sai niin hyvällä hintaa, niin ei kyllä haittaakaan : D Mitä muuten tilasit?

  VastaaPoista
 9. Tää sivellin ei ole se munkaan suurin suosikkini, mutta se toinen, pörröisempi on jo aika kiva! Mulle on matkalla tällä hetkellä se viistopäinenkin joten pääseepä senkin kokeilemaan.

  Mun lemppareihin on super shock shadowsta kuuulunut juurikin tuo Girly ja toinen lemppari on Paisley, se on sellainen shamppanjainen glitternappi. Glitteratista en itse lopulta innostunut vaikka se kyllä nätti onkin, ei vaan sovi omaan meikkaustyyliin.

  Sitten matkalla on muuten myös sävy Wattles, jota oon kuullu kehuttavan ihan vaan sellaisessa yhden värin look-tyyppisessä käytössä, mielenkiinnolla odottelen :-)

  VastaaPoista
 10. Tossa oli muistaakseni juurikin valittavissa tuon ja sen viistopäisen välillä. Olis ehkä voinut valita sen viistopäisen : D
  Paisleytä oon muuten itsekin katsellut ja nyt himottelisi tooooosi paljon keltainen Heat, mutta luulen, että se varmaan myydään loppuun ennen kuin saan aikaiseksi sen tilattua. Pitää kuitenkin nyt vähän himmailla hetken aikaa taas!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania