694. Uudistunut Ecotools

Uudistunut Ecotools on tullut Suomeen! Sain pr-näytteenä muutaman näistä 10-vuotisen Ecotoolsin uutuuksista ja uudistuneista testattavaksi.

uudistunut Ecotools

Näitä oon ehtinyt jo aika innolla odottamaan, esimerkiksi nuo vihreät meikkisienet näkyivät jo mun kevään himotuslistalla. Ecotoolsista mulla on hyvin positiivinen mielikuva ja tykkään kyllä brändistä. Plussaa kierrätysmateriaalien käyttämisestä ja syntteettisestä karvasta!

Ecotools Dry Brush

Aika yllättäen tästä Dry Brush -kuivaharjasta on tullut tän setin suosikkini! Tää tuntuu ihan taivaalliselta iholla! Etenkin mun säärien iho on paikoitellen hyvinkin kuiva ja sisäänkasvaneet karvat kunnon riesa. Dry Brush istuu käteen tosi näppärästi ja harjakset ovat samalla tarpeeksi kuorivanoloisia, mutteivat liian raapivia. Ja siis ai että tää tuntuu niin hyvältä! Mä en oikeastaan ole nyt edes käyttänyt mitään kuorintoja suihkussa, kun tällä on ollut vaan niin kiva harjailla sitä ennen. Iso suositus!

Ecotools EcoFoam Sponge Duo

EcoFoam Sponge Duo, Meikkisieni Duo, oli näistä ehdottomasti se, jota odotin kaikista eniten. Nämä meikkisienet ovat saaneet jo paljon kehuja, ja edullisen hintansa puolesta (kahden pakkaus 12,90€ Suomessa) kiinnosti todella paljon. Tässä parin viikon ajan on tullut käytettyä ja tykkään todella paljon tästä sienen muotoilusta! Viistotetulla päällä on helppo levittää nenänpieliin meikkivoide ja etenkin pienemmällä sienellä silmien alus. Tuo isompi sieni muuten paisuu todella paljon kostutettuna ja tuntuu todella pehmeältä. Tästä tuli mun uusi meikkisienisuosikki ihan ehdottomasti! Että sori nyt Real Techniques, Ecotools voitti tämän erän!

uudistunut Ecotools

Tiesittekö muuten, että mun ihan ensimmäinen oikea sivellinsetti, jonka oon ostanut, on ollut juurikin Ecotoolsilta? Ja ovat hei edelleen ahkerassa käytössä! Mielenkiintoista päästä siis kokeilemaan mihin suuntaan Ecotoolsin uudistus on mennyt ja vertailla näitä sitten vanhoihin tuttuihin. Kuvassa näkyvät siveltimet ovat kaikki uusia lisäyksiä, vanhat siveltimet taas ovat saaneet vaaleamman puuosan ja uuden värisen holkin.

Ecotools Brow Shaping Duo

Brow Shaping Duo, Kulmakarva Duo, sisältää kierraharjan sekä viistopäisen tasaisen siveltimen. Kierreharjasta tykkään kovasti, musta tuntuu että tuon mallisten harjojen kanssa ei juuri mönkään voi mennä. Pakko kyllä sanoa, että viistopäinen Angled Liner ei oikein mun mielestä lähde etenkään kulmakarvojen täyttämiseen sillä tavalla miten itse tykkään, sillä tuo on oikeasti yllättävän paksu. Mitään hentoja karvamaisia piirtoja tuolla ei saa. Kokeilin kuitenkin tuota utuiseen silmänrajaukseen ja siihen tuo hieman paksumpi sivellin toimii kyllä paremmin.

Ecotools Sheer Finish Blush

Sheer Finish Blush, Duoharjaksinen poskipunasivellin , on näistä uusista siveltimistä ehdoton suosikkini, tää on oikeasti aivan huippu! Tällä saa nimensä mukaisesti poskipunan levittyä tosi hennosti ja kauniisti ja tää on varmaan yksi pehmeimpiä siveltimiä, joita omistan. Jos näistä jonkin uuden siveltimen hankkii, niin TÄMÄ.

Ecotools Ultimate Shade Duo

Ultimate Shade Duo, Luomiväri Duo , sisältää kaksi luomivärisivellintä, joissa molemmissa mukavan pörröinen harjas. Full Shadow -sivellin, joka on tuo suurempi, on tosi passeli etenkin kun levittää isommalle alueelle luomiväriä, mutta sillä saa helposti myös hieman yksityiskohtaisempaakin jälkeä. Pienempi Precision Blending -sivellin näistä mielestäni hieman heikompi ihan vaan sen takia, että tuntuu ettei tässä ole tarpeeksi harjaksia. Saa olla tarkkana myös, ettei vahingossa raapaise itseään holkin reunalla. Voi kun tää olisi hieman tiiviimpi tuosta tyvestä niin tää olisi oikeasti aivan huippu.

Mutta noin all in all uudistunut Ecotools vaikuttaa todella hyvältä ja pakkaukset kyllä miellyttävät silmää! Jos ekologisemmat sivellinvaihtoehdot kiinnostavat niin kannattaa tutustua. Veikkaan etenkin, että nuo uudet meikkisienet tulevat olevaan aika monen uusia suosikkeja!

Tuotteet saatu PR-näytteenä

Kommentit

 1. Toi kuivaharja on ihana, olen ihan koukussa siihen. Mulla uudistuneista kasvosiveltimistä muutamia ja niistä tykkään kovasti, tuntuukin, että ehkä nuo isommat siveltimet ovat niitä onnistuneempia, tosin mun aikaisemmat EcoTools lempparit on isoja, silmämeikkisiveltimistä en koskaan oikein ole innostunut.

  VastaaPoista
 2. Kuivaharja ja tuo poskipunasivellin menivät ostoslistalle :) Nuo meikkisienet näyttävät ihan karkeilta tuossa paketissa :D Harmi, kun en vaan oikein tule toimeen ( lue, olen liian laiska :D ) tuon meikkisienikonseptin kanssa :P

  VastaaPoista
 3. Ah toi kuivaharja, ihan parasta! Ja oon muuten kanssa kyllä huomannut ton, että isommat siveltimet ovat EcoToolsilla olleet parempia. Tosin löytyy mun ikisuosikeista pieni ET:n luomivärisivellin!

  VastaaPoista
 4. Jes! Toi poskipunasivellin on oikeasti kyllä niin kiva ja PEHMEÄ! Pakko sanoa, että itekin oon kyllä laiska noiden kanssa, mutta huomaan, että sienellä saan niin paljon kivemman lopputuloksen, että on ollut pakko vaan reipastua ja jaksaa pestä noita aina käyttökerran jälkeen. It's worth it!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania