697. Maybelline The Colossal Big Shot Volum'Express Mascara

Maybelline The Colossal Big Shot Volum'Express Mascara on tuuheuttava ripsiväriuutuus Maybellineltä! Houkutteleva kultainen pakkaus ja lupaus kolossaalisesta tuuheutuksesta kiinnostaa todellakin.

Maybelline The Colossal Big Shot Mascara

The Colossal Big Shot lupaa megatuuheutta juuresta pituuksiin jo yhdellä kerroksella. Yksinkertaiset lupaukset, eipä siinä!

Maybelline The Colossal Big Shot Mascara

Koostumus on heti alussa tosi passeli: ei liian kuivaa eikä liian märkää, aika voidemaista ja notkeaa kuitenkin. Harja on kivan uniikin muotoinen, tuollainen spiraalimainen. Kapenee vielä kärkeä kohden, mistä tykkään, sillä tällaisilla on helppo yltää myös kulmaripsiin.

Maybelline The Colossal Big Shot Mascara

No nyt! Tosi lupaavaa! Ensimmäisellä kerroksella saa tosi kiva jäljen. Yllättävän hentoa näin tuuheuttavalle ripsivärille. Värimassa on todella mustaa! Notkea värimassa on helppo levittää ripsiin ja kuivahtaa myös sopivan nopeasti. Yllätyin muuten kaikista eniten tuon harjan helppoudesta, tosi harvoin saan näin siististi ripsivärin levitettyä - myös alaripsiin!

Maybelline The Colossal Big Shot Mascara

Etenkin näissä kuvissa näkee aika dramaattisen eron ensimmäisen ja toisen kerroksen välillä! Tosi passeli kyllä, tässä n paljon sellaista mistä tykkään: kunnon tuuheutta ja silti eroteltu jälki. Rankin testi ripsiväreille on todellakin nuo mun kulmaripset, niissä tosi harvan ripsivärin kanssa pysyy taivutukset etenkään vesiliukoisten kanssa. Harmiksi The Colossal Big Shot ei ihan tästä testistä selviä ja kulmaripset valahtavat alas. Mutta all in all, mä tykkään tästä kyllä todella paljon! Vahva suositus, jos haluaa kunnon tuuheuttavuutta, mutta silti eroteltua ja siistiä jälkeä.

Maybelline The Colossal Big Shot Volum'Express Mascara saatu PR-näytteenä

Kommentit

 1. Mä rakastan tätä, varsinkin kerrostamalla tästä tulee huikea, mikä parasta tää pysyy jopa mulla useita tunteja suttaamatta yhtään. Ihan illasta on pientä mustaa silmien alla, mutta nekin saa kevyesti pyyhkimällä pois. Olen ihan ihastunut. <3

  VastaaPoista
 2. No niinpä! Mä oon tosi vakuuttunut (: Helposti menee mun kaikkien aikojen top-5 ripsiväreihin.

  VastaaPoista
 3. Nyt ei ihan uponnut. :/ Hieman liian paakkuinen lopputulos omaan makuuni.

  VastaaPoista
 4. Joo, ripsiväreissä nää mieltymykset on kyllä niin yksilöllisiä! Toiset tykkää luonnollisemmasta ja erotellummasta, mä tykkään kunnon tuuheudesta, pörröisyydestä ja että ripset tulee todellakin esille. Rimmeliltä on muuten tulossa kohta kauppoihin Volume Shake -ripsiväri. Se voisi olla sun makuun, jos haluat kuitenkin tuuheutusta, mutta ilman mitään paakkuja!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania