704. NYX Lid Lingerie & NYX Cosmic Metals

Uutta NYXiltä: NYX Lid Lingerie & NYX Cosmic Metals kuuden sävyn luomiväripaletit!

 

Molemmat ovat siinä 10 euron hintaluokassa, mikä mun mielestä pitää hintalaatusuhteen erittäin kohtuullisena.

NYX Lid Lingerie

NYX Lid Lingerie sisältää kuusi mattaista ja neutraalia luomivärisävyä. Värivalikoima on tosi onnistunut: sisältää niin vaaleaa ja tummaa, lämmintä ja kylmää sävyä. Luulen, että tää on tosi hyvä valinta lähes kaikille, sillä tässä on juurikin niitä sellaisia silmämeikin perussävyjä, että paletti täydentää hyvin isompaakin kokoelmaa ja tästä on aloittelijankin helppo lähteä liikkeelle.

NYX Lid Lingerie swatches

Pigmenttisyys on näissä oikein hyvä! Etenkin tuo laventelinen vaaleanvioletti muuten yllätti todella isosti, en odottanut ollenkaan noi intensiivistä ja kermaista lopputulosta. Kaikki swatchit muuten pohjustamattomalle iholle!

NYX Cosmic Metals

NYX Cosmic Metals -palettia oonkin odottanut jo keväästi asti (lue lisää) ja tää on todellakin odottamisen arvoinen! Kuusi metallinhohtoista luomiväriä, jotka sävyltään ovat kaikki oikeastaan aika neutraaleja. Mä yleisesti tykkään aika ärhäköistä paleteista, mutta tällaiset kimaltelevat neutraalit paletit saavat mut lähes aina kiinnostumaan! Ja tällaiset ovat yleensä suuremmalle yleisölle houkuttelevampia.

NYX Cosmic Metals swatches

Okei, tää on oikeasti tosi kiva! Nämäkin täysin pohjustamattomalle iholle, eli pigmenttisyyttä riittää. Pohjustuksen kanssa näistä saakin sitten vielä intensiivisempiä. Ja oma luottokikka on käyttää jotain sävyllistä luomivärikynää, useimmiten NYXin Jumbo Eye Pencileitä (lue lisää), pohjalla ja lisätä eri väristä luomiväriä päälle.

Molemmat paletit muuten sopivat yhteen oikein kivasti! Lid Lingeriellä saa hyvän peruspohjan, jonka päälle voi sitten valita shimmeristä väripilkkua Cosmic Metalsista. Nice!

Tuotteet saatu PR-näytteenä

Kommentit

 1. Nää on kivoja! Kunpa ei olis jo niin paljon luomivärejä:D

  VastaaPoista
 2. Haha, no mut en usko, että niitä voi liikaakaan olla ; D

  VastaaPoista
 3. Kivoja molemmat, varsinkin jos yhdistelee keskenään. :)

  VastaaPoista
 4. No jep! Näitä voisi hyvinkin myydä tällein pareittain : D

  VastaaPoista
 5. Taitaa olla pakko hommata nuo, kun rakastan noita(kin) sävyjä. Molemmat tietysti, kun ne on niinku pariskunta;)

  VastaaPoista
 6. Haha, hyvin hei sanottu! : D Oon näitä jo testannut luomilla, musta tuntuu että toimivat oikeastaan jopa paremmin ihan meikissä kuin noin swatchatessa (:

  VastaaPoista
 7. Vau miten upeita! Palettien sävyt toimii myös yhdessä superhyvin :) Voi olla, että tuo metallinen täytyy kotiuttaa... :)

  VastaaPoista
 8. Jep! Toi on muuten jännä, että yleensä jos mulla on useampi tuote, mun on aika helppo sanoa, mikä niistä on suosikki ja mikä tulee kakkosena jne. Mutta näiden kanssa..! En osaa päättää! Molemmat tosi tasavertaisen yhtä hyviä (: Ja varmaan sekin, että nää on niin erilaisia ja erilaisiin tarpeisiin, mutta silti toimivat tosi hyvin nimenomaan yhdessä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow