706. NYX Perfect Filter Rustic Antique

NYX Perfect Filter Rustic Antique ja muut neljä Perfect Filter -palettia ovat vihdoin Suomessa myynnissä! Näitä mä hehkuttelin aiemmin keväällä (lue lisää) ja onnekseni Rustic Antique päätyi PR-näytteenä mulle testattavaksi.

 

Kymmenen lämpimänä hehkuvaa sävyä: metallista, mattaa ja shimmeristä. Nää sävyt on niin mun sävyjä!

NYX Perfect Filter Rustic Antique

Rustic Antique on viidestä Perfect Filter -paletista ihan ehdoton suosikkini. Arvoin vähän ostaisinko tälle kaveriksi lisääkin paletteja, mutta googlettelin sen verran, että päädyn toistaiseksi tyytymään tähän yhteen. Tai no, ei tässä mitään tyytymistä, sillä tää on mun mielestä ehdottomasti noista se kaunein sävymaailmaltaan!

NYX Perfect Filter Rustic Antique

Mä olen jopa vähän yllättynyt miten kauniisti nämä swatchautuivat täysin pohjustamattomalle iholle! Ei sillä, NYXin luomivärit ovat aiemminkin yllättäneet positiivisesti. Paletista löytyy tosi hyvin eri tyyppisiä luomivärejä: löytyy kulmaluulle sopivan vaaleaa, vaaleahkoa ja mattaa häivytysväriksi, väripilkkuja, tummaa tuomaa kontrastia ja kunnon metallisia sävyjä. Tuo ylärivin keltakultainen on superkaunis levitettynä kiinnityssuihkeella kostutetulla siveltimellä! Lisäksi sen vieressä oleva hohtavan vaalea sävy on todella sopiva highlight-sävy ja kaipaamani sekoitus Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -paletin (lue lisää) Vermeer- ja Primavera-sävyjä.

Ja tässä ehkä parhainta, tätä voi ihan hyvillä mielin sanoa kevyemmän hintaluokan Modern Renaissanceksi ilman kylmän pinkkejä sävyjä:

NYX Perfect Filter Rustic Antique

JEP. Kun swatchasin näitä tuli heti mieleen, että hitto, näissä on jotain todella tuttua! Osassa jopa koostumuksessa samanlaista täydellisyyttä (mutta ilman Modern Renaissancen pölyisyyttä) ja osa sävyiltään hyvin vastaavia. Onneksi tässä on enemmän ruosteinen ja lämpimämpi fiilis kuin MR:ssä, joten mä pystyn ihan hyvin perustelemaa näiden molempien omistasen - jo ihan tuon ylärivin kultaisen takia!

Tuote saatu PR-näytteenä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki