709. Testissä: 3INA

3INA (lausutaan "mina") on saapunut myyntiin elevenille! Italialainen kosmetiikkamerkki on valikoimaltaan hyvinkin edullista, tuotteet värikkäitä ja mukana myös ihonhoitoa. 3INA vaikuttaa erittäin mun tyyppiseltä: hauskalta, edulliselta ja silti laadukkaalta, joten pyysin eleveniltä tuoteita testiin.

3INA

Tällaiset kymmenen tuotetta sain kokeiltavaksi! Löytyy säihkyvää, löytyy värikästä ja löytyy neutraalia. Ovat parabeenittomia ja cruelty free. Hintaluokaltaan kaikki ovat siellä 10 euron molemmilla puolilla.

 

Näin parin viikon testaamisen jälkeen voi jo hyvin sanoa perusteellisempaa mielipidettä näistä. Osa on ihan ok, osa taas vähän heikompaa ja osa ihan mielettömän hyviä ja päässeet jo tosi ahkeraan käyttöön!

3INA The Metallic Eyeshadow

The Metallic Eyeshadow - 506, 507, 508
Erittäin hileisiä luomivärejä, joissa pigmenttiä on juuri sopivasti. Kiinnityssuihkeella kostutetun siveltimen kanssa näistä saa erittäin metallisen pinnan aikaiseksi, mikä on osoittanut ehkä parhaimmaksi tavaksi näitä käyttää. Levitys onnistuu kivasti myös sormella, mutta kuivalla sudilla lopputulos on paikoiteillen vähän epätasainen.
506 on kanervainen vaaleanpunainen, joka hohtaa aavistuksen hopeisena. 507 purppurainen shimmer-sävy, joka levittyy iholle todella kauniisti ja selvästi lämpimänä sävynä. 508 on intensiivinen turkoosi, joka tunnultaan on näistä kolmesta rouhein tekstuuriltaan. Laatu näissä on hintaiksiin (7,80€) ja näin hileisiksi luomiväreiksi hyvä.

3INA The Eyeshadow

The Eyeshadow - 105, 107
NÄMÄ! Ihan uskomattoman nätit sävyt ja näistä on tosiaan tullut mun suosikkejani. Etenkin yhdistettynä toisiinsa saa tosi kauniin lopputuloksen. 105 on shimmerinen/satiininen kesäinen oranssi, johon oon tykästynyt näistä kaikista 3INA-tuotteista syvimmin. Oon kokeillut myös käyttää kevyesti poskipunan päällä tuomaan auringonhehkua kasvoille ja toimii! Levittyvyys etenkin mattaisella sävyllä on parhaimpia, joita oon koskaan kokeillut. Sävyn saa pakattua tosi intensiiviksi ja sitten tän saa häivytettyä uskomattoman kauniisti ja ohueksi.
107 on syvän oranssi ja levittyy tosi intensiivisenä. Mä oon myös tosi yllättynyt miten hyvin tämä häivyttyy ollakseen tosiaan näinkin pigmenttinen. Iso suositus näille molemmille!

3INA The Pencil Eyeshadow

The Pencil Eyeshadow - 106, 108
Nätit sävyt näissä molemmissa ja levittyvät näin swatchatessa kivasti iholle. Koko luomelle levitettynä tuntuivat vähän hankalasti levittyviltä, mutta esimerkiksi käytettynä luomivärin alla, näillä sai todella pitävän pohjan, joka on myös vedenkestävä. Jymähtävät aika hanakasti paikoilleen, että häivyttämisen kanssa saa olla suhteellisen nopea.
The Eyeliner - 506
Tää sävy on niin kaunis, upean pronssinen ja metallinen. Myös vedenkestävä, minkä takia pysyy kyllä tosi hyvin luomella liikkumattomana. Aplikaattori ei ole ihan mun suosikkeja, on meinaan aika paksu, minkä takia tuntuu että tää levittyy helposti liian jytynä iholle ja paksuimmista kohdista lähtee kuoriutumaan. Saa siis olla aika tarkkana tämän levittämisen kanssa, mutta sävy on sentään tosi kaunis!

3INA The Color Mascara

The Color Mascara - 102, 104
Aika ärhäköitä, tykkään! Swatchaaminen iholle oli ehkä hieman virhe, jäi meinaan jälki useamman päivän ajaksi. Sininen näkyy ripsissä erittäin hyvin jo näin tuoreenakin, mutta pinkin kanssa saa kyllä kerrostaa useamman kerran, että sävy erottuu. Luulen, että nämä paranevat kun ehtivät olla avattuna jonkin aikaa.

3INA makeup

Tuota oranssia meikkiä oon tehnyt nyt TOSI useasti hieman varioiden. Oon vaan ihan erittäin ihastunut noihin kahteen luomiväriin, ettei niitä ole malttanut olla käyttämättä meikissä. Tuntuu, että jo hieman toistaa itseään : D Oranssissa meikissä käytetty molempia oranssia luomiväriä sekä The Metallic Eyeshadow'ta 508 (mainoslinkki), jonka päällä on osittain myös The Eyeshadow 105 (mainoslinkki). Lopputuloksena on aika duochromemainen efekti! Kuvissa näkyy muuten miten hämmentävän hyvin tuo tosi pigmenttinen oranssi 107 (mainoslinkki) häivyttyy.
Värikkäämmässä meikissä pohjana vaaleampi luomivärikynä, kaikki (jep, KAIKKI) testiin saamani luomivärit sekä molemmat värilliset ripsivärit.

Tuotteet saatu PR-näytteenä
Sisältää mainoslinkkejä, joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

Kommentit

 1. Mielenkiintoisia tuotteita! Luomivärisävyt ovat upeita, mutta eniten kiinnostaa luomivärikynät. Olen tykästynyt tuollaisiin tuotteisiin viime aikoina :) Haha, luulin että tuo lausutaan "thrina" ja toi eka merkki olisi 3! :D

  VastaaPoista
 2. No eikös! Ja pakko myöntää, että mä luulin, että tää lausuttaisiin three-ina tai bina! : D

  VastaaPoista
 3. Oranssit ja kuparit sävyt on parhaita:) Mulla on kans hieman tuntumaa 3INAan (hankalasti kirjoitettava nimi...) ja vähän on ristiriitaiset fiilikset;)

  VastaaPoista
 4. No niinpä! Musta tuntuu, että oranssit sopii niin monille tosi hyvin ja vielä tuo mun omista silmistä ton sinisyyden ihan eri tavalla esille.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania