710. Avaruusmeikki - Wanderlust pastelligalaksi

Avaruusmeikki pastellisilla pinkin, violetin ja oranssin sävyillä! Sain muuten inspiraation tähän uusimmasta LookFantasticin BeautyBoxista nimeltään Wanderlust. Ei muuten kyllä sitten niin yhtään tyypillinen meikki mulle, mutta superhauskaa silti!

Pohjalla oli muuten oranssinen silmämeikki tehtynä niillä 3INAn luomiväreillä, vähän samaan tyyliin kuin edellisen postauksen (lue lisää) oranssi-sininen meikki. Sitten tulikin postireissulla haettua tuo uusin LFBeautyBox ja oli pakko, pakko, pakko päästä tekemään sama galaksikuvio luomille! Ihan hyvin tuohon päälle sai laitettua NYXin Ultimate Brights -paletista (lue lisää) pastellisävyjä ja Urban Decayn Afterdarkista (lue lisää) hohtavuutta sekaan.

Space makeup

Eyes: 3INA The Pencil Eyeshadow - 108* / NYX Perfect Filter Eye Shadow Palette - Rustic Antique* / 3INA The Eyeshadow (mainoslinkki) - 105*, 107* / NYX Ultimate Shadow Palette - Brights* / Urban Decay Afterdark Palette: Druggie, Backfire, Alter / NYX Jumbo Eye Pencil - Milk / Sleek Makeup Eau La La Liner - Raisin / NYX White Liquid Liner* / Too Faced Better Than Sex Mascara


Wanderlust makeup

Blogi jää juhannuksen ajaksi pienelle kesälomalle. Ei mitään sen kummempaa, saatan samalla vähän päivittää blogin ulkoasua ja mahdollisesti blogi on viikonlopun aikana hetken alhaalla. Ens viikolla juhlitaan sit oman osoitteen 1-vuotispäivää ja teillekin on kivaa luvassa. Lämminhenkistä juhannusta (harvemmin se juhannus kovin lämmin ilman puolesta on ollut : D)! <3 Niin ja nähdään sitten vähän uuden näköisessä blogissa viikonlopun jälkeen!
* PR-näyte

Sisältää mainoslinkkejä, joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

Kommentit

 1. Nää avaruusmeikit on mun silmääni aina aivan mielettömän upeita <3
  Ihanaa Juhannusta :)

  VastaaPoista
 2. Ihan sairaan upea meikki! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Tätä oli kyllä tosi hauska tehdä, vielä kun sävymaailmaltaan niin erilainen kuin mitä yleensä tulisi tehtyä! <3

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos, Anni! Vielä on paljon kehitettävääkin, mutta suunta on oikea! (:

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow