713. essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara

essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara -ripsiväri arvostelussa! Pitkästä aikaa muuten essencen ripsari käytössä ja testissä. essencen superedullisia ripsivärejä on tullut aiemminkin arvosteltua, esimerkiksi essence-suosikkini Lash Princess (lue lisää). Merkiltä on tullut parikin uutta ripsiväriä tässä kevään ja kesän aikana ja näistä ensimmäisenä tarkastelussa tämä Volume Stylist Curl & Hold Mascara. Muidenkin essencen ripsivärien tapaan, ei ole tämäkään hinnalla pilattu: Curl & Holdin saa alle neljällä eurolla. Jep!

essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara

Ripsiväri lupaa erityisesti nimensä mukaisesti pitää ripset taivutettuina sekä tuuheina. Värimassa on kunnon mustaa sävyltään ja miellyttävän paksuhkoa jo heti alkuunsa. Mun oma preferenssini massan koostumukselta on nimenomaan tuollainen vähän paksumpi, sillä saa yleensä paremmin tuuheutta ripsiin. Ripsiväriharja on ihan mielenkiintoinen, tällainen lusikan mallinen, mikä lupailee harjaksiin kertyvän reilusti väriä.

essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara

Tykkään tosi paljon millainen lopputulos tällä on yhdellä kerroksella! Tosi sleek. Vielä parempi kun lisään toisen kerroksen, mutta sitten kolmannella mennään mun makuun aika överiksi. Kerrostaminen siis onnistuu, mutta voi olla myös jo vähän kompastuskivi. Tämän oon huomannut monen essencen ripsivärin kanssa, että yleensä juuri kaksi kerrosta on optimaalisin, mutta siitä etenpään mennään aika hämähäkkiripsiin.

essence Volume Stylist Curl & Hold Mascara

Tässä näkyy paremmin tuo ero kahden ja useamman kerroksen välillä. Vesiliukoiseksi ripsiväriksi olin kyllä ihan todella positiivisesti yllättynyt, miten hyvin tämä jaksoi pitää taivutuksen ripsissä! Yleensä mun ripset palautuvat suoriksi tosi helposti ja lähes poikkeuksetta vesiliukoisten ripsarien kanssa. Yllätyin kyllä!

Tuote saatu PR-näytteenä

Kommentit

  1. Tätä essencen ripsiväriä en ole nähnytkään ennen. Ulkoasu on nätti, tykkään vaaleanpunaisesta:) . Myös ohut harja on mun makuun:)

    VastaaPoista
  2. Joo, tää onkin aika uusi, tuli kauppoihin kevään aikana! Samoihin aikoihin tuli myös toinenkin ripsiväri essenceltä, se on testilistalla tulossa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow