722. essence Volume Stylist Lash Extension Mascara

essence Volume Stylist Lash Extension Mascara -ripsiväri arvostelussa! Edellisen essencen uutuusripsivärin arvostelun voit lukea tästä (lue lisää). Nämä kaksi tulivat kauppoihin samoihin aikoihin alkukesästä ja ovat uusimmat ripsivärilisäyksen essencen valikoimassa. Ja joo, tää on mun uusi essence-suosikki by far!

essence Volume Stylist Lash Extension Mascara

Sinänsä jännä, että pakkaus eikä ripsiväriharja innostaneet mua jotenkin ollenkaan, eikä odotukset tämän suhteen olleet mitenkään erityiset. Suurin osa essencen ripsiväreistä on todella hyviä, etenkin hintalaatusuhteeltaan. Lash Extension lupaa nimensä mukaisesti pituutta ja täyteläisyyttä mm. pidentäviä kuituja sisältävällä värimassalla. Ripsiväriharja on hyvin tavallinen, kuituharjaksinen, joka on hieman timantin muotoinen: kapeampi päistä ja paksumpi keskeltä.

Ripsiväriharja on käytännössä todella hyvä: tällä saa ihan mielettömän hyvin eroteltua ripset ja levitettyä värimassaa ihan ripsen juuresta ripsen kärkeen. Lyhyet harjakset auttavat tässä tosi paljon! Ja siis katsokaa miten tuuheaa jälkeä tällä saa:

essence Lash Extension mascara

Mulla ei varmaan koskaan ole näyttänyt olevan noin monta ripseä! What!

Siistimistä tämän kanssa kyllä joutuu tekemään, mutta oon jotenkin ihan eeppisen tohelo ripsivärin levittämisessä, että se on enemmän sääntö kuin poikkeus. Värimassa kuivuu verrattain nopeasti kuivaksi ja pitää muuten kiitettävästi taivutuksetkin. Mutta että tämä olisi pidentävä? Itse olisin nimennyt tämän megahypersupertuuheuttajaksi. Poistaminen vaatii muuten hieman työstämistä, suosittelen ihan kunnon puhdistuainetta tämän kaveriksi.

essence Lash Extension mascara

Joo, mä oon edelleen hämilläni tästä tuuheutuksesta. Onko mulla oikeasti noin paljon ripsiä??

Tuote saatu PR-näytteenä

Kommentit

 1. Mulla on tämä ripsari odottamassa jemmassa. Kiva kuulla, että toimii. Juuri tuuheutus olisi tarpeen ripsikalustolleni. Taisin alunperin jostain sun postauksesta nämä lila-pinkki ripsarit bongatakin.. muistaakseni:)

  VastaaPoista
 2. Tässä sitä tuuheutta todellakin on! Hämmentää kyllä tuo nimi, kun mun mielestä tää on niin paljon enemmän tuuheuttava ripsiväri kuin pidentävä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on tämä tälläkin hetkellä käytössä, mutta en luultavasti osta jatkossa. Massa on jotenkin tosi tahmeeta ja sotkevaa; en saa millään muulla ripsarilla yhtä paljon sotkua aikaan! Lisäksi saan tällä joka päivä ihan erilaiset ripset, sillä joskus ripset on erotellut ja tuuheat, mutta joskus tosi mitäänsanomattomat. Pitää kyllä taivutuksen ja kestää loistavasti, mutta muuten sellanen perusripsari, joka ei aiheuta mitään wow-fiilistä :D

  VastaaPoista
 4. Voi höh : S Tää on ollut kyllä tosi WOW mun ripsillä, en oo aikaisemmin saanut näin tuuheita millään ripsivärillä! Tästä tuli todellakin mun uus essence-suosikki. Mulla tää on ollut siis ihan jokaisella kerralla samanlainen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow