723. Juhannusruusu sekä ajatuksia The Ordinaryn meikkivoiteesta

Juhannusruusu meikissä. Tällä kertaa teki mieli tehdä pitkästä aikaa jotain tosi hempeää ja romanttista. Kävin BikBokin alennuksesta ostamassa uuden kukkaseppeleen parilla eurolla ja tosta on tullut kyllä mun suosikkini. Yllättävän kiva ja jopa aika aidon näköinen! Vaaleita ruusuja ja vehreitä lehtiä. Nämä värit siirtyikin aika suoraan tähän meikkiin.

juhannusruusu

Pohjameikkinä on The Ordinaryn Coverage Foundation, jota oon muuten saanut odottaa ihan kunnolla. Tää taisi olla lähemmäs kaksi kuukautta reissussa, suurimman osan se jumitti Vantaalla ja kävi sitten pyörähtämässä uudelleen Briteissä. Voi huoh. Eli ei nyt ihan putkeen mennyt toi toimitus, mutta vihdoinkin se pääsi perille! On muuten pinnaltaan ihan sairaan nätti, jättää tosi kuulaan lopputuloksen. Mainostaa olevansa erittäin peittävä, mutta siis joo, ihan totta, tää on aika kaukana siitä. Mun mielestä tässä on enemmän sellainen keskivertopeitto ja sekin vasta kerrostamisella.

Coverage Foundationin vaihtoehtona on Serum Foundation, joka on vieläkin tätä ohuempi ja kosteuttavampi. Coveragea voi kyllä todellakin suositella, kunhan ei sen peittävyyden varaan laske. Plussaa edullisesta hinnasta (alle 7€/30ml) ja todella laajasta sävyvalikoimasta, josta löytyy myös hyvin eri pohjasävyjä. Mun versio on 1.0 N, eli kaikista vaalein ja neutraalilla pohjasävyllä. Omaan makuun ehkä ihan hieman liian pinkki, mutta siis selvästä kyllä neutraali. Harmi ettei näin vaaleaa ole keltaisempaa.

rose makeup

Tähän romanttiseen silmämeikkiin muuten toi niin hyvän lisäyksen ZOEVAn Spring Spectrum -highlighter paletti (lue lisää), kun lisäsi mattasävyjen päälle pinkkiin ja vihreään taittavia korostussävyjä.

Base: The Ordinary Coverage Foundation - 1.0 N / L.A. Girl PRO.conceal HD High Definition Concealer - Porcelain*
Cheeks: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum - Universal Dark* / NABLA Blossom Blush - Coralia
Brows: Etude House Drawing Eye Brow - Gray Brown 2 / Viva la Diva Eyebrow Fine Liner - 14 Sombra
Eyes: Kat Von D MetalMatte Eyeshadow Palette: Linen, Bone, Fringe, Feather / NYX Ultimate Shadow Palette - Brights* (mainoslinkki) / L'Oréal Paris Le Khôl by Superliner - Rainforest Green* / Sephora Retractable Eyeliner - 14 Matte Moss / NYX White Liquid Liner* / essence Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara*
Lips: L.A. Girl Metal Liquid Lipstick - Champagne / OCC Lip Tar RTW Alchemically Altered - Alchemy* PR-näyte

Sisältää mainoslinkkejä, joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

Kommentit

 1. The Ordinaryn meikkivoiteet on mun ostoslistalla, mutta en ole jaksanut niitä ryhtyä tilamaan, kun toimitusajat ovat olleet niin turkasen pitkiä. Ajan myötä on vähän intokin lopahtanut meikkivoiteita kohtaan, vaikka muuten olen ihan hulluna merkin ihonhoitotuotteisiin. Meikkivoiteestakin ollaan vähän kahtalaista mieltä, joten ehkä en sitä ihan hirveästi "tarvitse" varsinkin, jos peittävyys ei ole kovin hyvä. Suosin täysin peittäviä tai ainakin medium plus -peittäviä meikkivoiteita;)
  Tosi viehätttävä kukkaismeikki, sinä sen osaat:)

  VastaaPoista
 2. Joo, tää jää mun mielestä ehdottomasti korkeintaan siihen mediumiin peittävyydeltään, mikä on tosi harmi! Tässä on kuitenkin niin kaunis toi lopputulos, että kyllä mä ihan mielelläni ton käytän loppuun peitevoiteen kanssa. Odotukset oli kyllä kovat tän suhteen, kun vielä full coverage luki pullossa.

  VastaaPoista
 3. Tämä meikkivoide kiinnosti aluksi hirveästi, kuten muutkin The ordinary tuotteet. Mutta sitten kun aloin lukea arvosteluja, niin innostus laski. Löysin tosi heikkoja arvosteluja, joten en ehkä tämä jää välistä.

  VastaaPoista
 4. Joo, ei tää kyllä ihan niin maailmaamullistava ole, kuin mitä isotkin nimet on hehkuttanut. Jos tätä ois mainostettu jonain muuna kuin täyspeittävävä, niin sitten kyllä ymmärtäisin. Mutta ei tätä edes runsaalla kerrostamisella sellaiseksi saa. Kaunis pinta tästä kyllä jää, että jotain lohtua : D Eikä maksanu paljoo!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow