730. Renessanssi - valkoinen pohja, puuterista utuisuutta

Renessanssi antaa teemana meikkiin kyllä niin paljon ideoita ja erityisesti tilaisuuden päästä kunnolla leikkimään meikeillä! Kun lähtee tekemään tälläisiä inspismeikkejä, ei tarvitse miettiä lopputuloksen sopivuutta kauppareisulle, vaan antaa palaa vaan. Niin parasta!

renaissancemu_2

Pohjana toimi enemmän kuin hyvin NYXin Pro Foundation Mixer valkoisena (lue postaus), joita muuten saa nykyään ihan useimmista Sokoksista. Mä tosin olen näin kesäisinkin niin kalpea, että saatiin naureskella miehen kanssa, ettei toi nyt niin hirveästi erottunut mun normaalista ihonsävystä.

Silmä- ja muun meikin kanssa lähdin tekemään vaan superutuista ja sopivat sävyt löytyvät mun lempparipaletista Kat Von D:n MetalMattesta (lue postaus). Että mä rakastan tota palettia!

Lopputuloksesta tykkäsin kovasti, vaikka tästä tuli kyllä todella outo renessanssi alieni. Mutta hauskaa oli! Ootteko te kokeilleet tälläisiä periodimeikkejä? Mua kiinnostaisi kokeilla seuraavaksi tehdä kunnon 20-luvun flapper-tyylinen kokonaisuus.

renaissancemu_3

Base: The Ordinary Coverage Foundation - 1.0 N / NYX Pro Foundation Mixer - White / Maybelline Fit Me! Matte + Poreless Pressed Powder - 90 Translucent*
Cheeks: essence Matt Touch Blush - 20 Berry Me Up! / NABLA Blossom Blush - Daisy / Maybelline Master Blush Color & Highlighting Kit*
Brows: LH Cosmetics Core Crayons - White Core / NYX Jumbo Eye Pencil - Milk / NYX White Liquid Liner* (mainoslinkki)
Eyes: Kat Von D MetalMatte Eyeshadow Palette: Linen, Silk, Ribbon, Velvet, Jet / ColourPop Super Shock Shadow - Babykins, Girly / NYX White Liquid Liner* / LH Cosmetics Core Crayons - White Core
Lips: NYX Jumbo Eye Pencil - Milk (mainoslinkki) / L.A. Girl Glazed Lip Paint - Tempt** PR-näyte

Sisältää mainoslinkkejä, joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

Kommentit

 1. Waude! Mulla ei kyllä taito riittäisi tällaiseen, olet todella taitava ja sun kehittyminen on ollut todella huimaa ( ja ihan mahtava seurata :) )

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos superisti, Salka! (: Onneksi on sun kaltaisia tsemppaamassa matkalla! <3

  VastaaPoista
 3. Sä kyllä painit ihan omassa sarjassas omaperäisyydessä ja taidoissa:) Upea-upea-upea<3

  VastaaPoista
 4. Voi KIITOS <3 Tosi kauniisti sanottu, tästä tuli kyllä niin hyvä fiilis (:

  VastaaPoista
 5. Tämä meikki on niin kaunis, rakastan noita renesanssityylisiä meikkejä! Todellakin oot kehittynyt huimasti ja toivon että teet näitä erikoisempia entistä useammin, sulla on selkeästi lahjoja tähän. Tää hulahti kyllä ihan kärkisuosikeihin sun tekemistyä meikeistä <3

  VastaaPoista
 6. Oi kiitos <3 Ihana kuulla, että tykkäät! Ja näitä tulee kyllä varmasti tehtyä lisää, nää vähän erikoisemmat on mun mielestä ihan siis hauskinta hommaa ikinä toteuttaa (: Se varmaan myös näkyy lopputuloksessa!

  VastaaPoista
 7. Upea! Tosi kaunis sun kasvoilla.

  VastaaPoista
 8. Täähän on ihan huikea! Suu auki töllötin ihastellen ja mietin, miten kukaan osaakaan jotain noin kaunista. Tulee mieleen hento ja romanttinen taidemaalaus. Oon ihan hölmistyneenä täällä. Oot superwoman.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow