743. Amsterdamin kosmetiikkaostokset

Amsterdamin kosmetiikkaostokset esittelyssä! Osasin olla ihan yllättävän maltillinen näiden kanssa ja lopullisesta haalintavalikoimasta tuli aika kiva: tässä on superedullista, vähän hintavampaa, osa täysin uutta ja vähän tuttua myös!

Amsterdamistahan ei muuten löydy valitettavasti Sephoraa, mutta kosmetiikkaostoksille pääsee siitä huolimatta. Löytyy Douglas (vähän niinkuin meidän Kicks?), löytyy esimerkiksi KIKOn omia liikkeitä, ostoskeskuksia luksusmerkkeineen sekä useita erikokoisia Etos-kauppoja (elintarvikkeita ja päivittäistavaraa, joissa myynnissä myös perinteiset Maybellinet ja Max Factorit sekä esimerkiksi Makeup Revolutionia). Oma shoppailu keskittyi pikavisiitille Douglasiin, KIKOn superalennusmyyntiin ja lentokentän taxfreehen, ja lähinnä sellaisiin tuotteisiin, joita ei tulisi Suomessa ostettua.

damostokset_2

DOUGLAS - Douglasilta löytyi oikeastaan vaikka mitä, oli Benefitiä ja MACiä, mutta mulla ei oikeastaan ollut mitään suurta tarvetta millekään kalliimmalle. Uteliaisuus kyllä heräsi kaupan omalle merkille ja etenkin niiden matkakokoisten tuotteiden hyllyllä. Vielä en ole näitä kahta testannut (obviously), mutta palataan näihin sitten loppuneissa! Onko joku teistä kokeillut mitään Douglasilta?

Amsterdamin kosmetiikkaostokset

KIKO - Tosi hyvä tuuri sattui KIKOn kanssa, kun siellä vielä sattui olemaan osa tuotteista tyyliin -70% alennuksessa. Suurimmilla shoppailukaduilla, Kalverstraat sekä Nieuwendijk, löytyi molemmista pienet merkin liikkeet. Kiva päästä näitä testaamaan, odotukset on kovat!

damostokset_4

Creamy Lipgloss oli ainoa täysihintainen hankinta (kaikki muut tosiaan siinä 2-5€:n hintaan). Super Colour Mascaran sävy on ihan sairaan nätti, ihana tumman turkoosi! Mulla on jo mielessä tehdä joku harmaanruskea silmämeikki muuten, mutta sitten tätä ripsiin.

kiko haul

High Pigment Wet and Dry Eyeshadow't lähtivät matkaan kanssa siinä muutaman euron hintaan. Korkeat odotukset näiden suhteen! Testasin liikeessä tuota shimmeristä vaaleanpunaista tuon tumman pinkin päälle, näytti TOSI hyvältä yhdistelmältä.

damostokset_6

Nämä swatchit pohjustamattomalle iholle sormella levittäen. Ei tosiaan paha! Pitää vielä testata nämä kostealla siveltimellä levitettynä.

smashbox haul

SCHIPHOL - No siis lentokentällä tajusin, että mähän oon ollut vähän ehkä turhankin maltillinen kosmetiikkaostosten kanssa ja reissubudjetissa oli ylimääräistä käyttämättä. Taxfreessä testasin tuota Smashboxin Primer Wateria ja tuntui kämmenelle suihkautettuna tosi kivalta! Oon tykännyt käyttää MACin Fix+:aa nyt ennen meikkivoidetta, joten tää vois olla hyvä vaihtoehto.

damostokset_8

Ja löytyihän sieltä sitten tällainen kokeilusetti hyvällä hintaa! Beverly Hills Blush on muuten tosi nätti ja kuulas iholla.

damostokset_9

Ja vihdoin mulla on tää Always On Liquid Lipstick sävyssä Chill Zone! Mä oon nähnyt tätä useammalla bloggaajalla ja oon aina kiinnittänyt huomiota, että no nyt on tosi pähee sävy huulilla, ja se on ollut sit tää! Niiiiin kaunis!

Kommentit

 1. Mun pitäisi tutustua Kikoon uudestaan. Kerran ostin muutamia tuotteita ja ne oli aika huonoja, mutta nämä vaikuttaa hyvälle :)

  VastaaPoista
 2. Tosi mukavia ostoksia. Kikon värillinen luomiväri näyttää kivalta. Kikon ripsivärit on yleensä aika hyviä, ainakin hintaansa, sen mitä olen itse kokeillut. Mulla on joitakin Kikon high pigment wet and dry mattaluomivärejä, mutta mun luomilla ne ei kyllä toimi, ei kuivana, eikä märkänä. Pigmentti katoaa johonkin omiin sfääreihinsä. Ehkä sulla toimii paremmin, kun sulla on enemmän taitoa. Shimmersävyt on huomattavasti parempia.
  Smashboxin nestemäisen huulipunan sävy on ihan mieletön. Siis todella silmiä hivelevä, uniikki:)

  VastaaPoista
 3. Harmi kun sen saatavuus Suomeen on vähän heikko, tosi korkeet postarit. Mutta näin ensivaikutelma näistä on kyllä positiviinen!

  VastaaPoista
 4. Tota ripsiväriä jo testasin, ihan perus hyvä, ei mitään valittamista, etenkään kun sävy on noin kiva! Luomivärejä en oo vielä ehtinyt testata luomille, mutta toivottavasti toimivat kertomasi perusteella edes jotenkin. Kattellaan! Ja joo toi Smashbox-huulipuna - hyvää kannatti odottaa!!

  VastaaPoista
 5. Apua! Nuo High pigment eyeshadow't!! Ihanat. :D

  VastaaPoista
 6. No eikö! Ja oli kyllä HALPOJA!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow