744. Vihreä silmämeikki mustilla pilkuilla + pari miniarvostelua!

Vihreä silmämeikki mustilla pilkuilla sekä usean uudemman tuotteet testaamista samalla kertaa!

vihreä silmämeikki

L'Oréalin Le Khôl by Superliner Rainforest Green*(mainoslinkki) -sävyistä kajalia on tullut käytettyä jo tosi paljon, enimmäkseen kyllä sisärajauksessa. Tällä kertaa pohjustin sillä myös osan luomesta ja tein siipirajauksen - toimii ihan hyvin myös näin! Ei tosin mitään erityisen tarkkaa jälkeä saa, joten luulen pitäytyväni tämän kanssa enemmän sisärajauksen puolella.
Ripsillä se Miss Baby Roll* -ripsiväri (lue postaus) ja joo, mä en oikein syttynyt tälle. Ja jottei olisi liian vähän L'Oréalia niin kulmissa Warm Blonde -sävyinen Brow Artist Xpert* -kynä ja tulin lopputulokseen, että nää vaaleammat kulmat ei oikein toimi mulla. Joka kerta kun oon tehnyt tummemmat ja vahvat kulmat meikkiin, oon huomannut tykänneeni meikistä muutenkin erityisen paljon.
Sisänurkan ihana highlightsävy on muuten NYXin Prismatic Eyeshadow (mainoslinkki) sävyssä Mermaid ja toi on IHANA! Pitäis ostaa lisää näitä Prismaticeja.
Mustat pilkut (ei niistä kyllä tullut kovin pyöreitä!) ovat Maybellinen uutuus Master Ink Matte Waterproof*(mainoslinkki) -nestemäinen rajausväri oli tosi positiivinen ylläri! Lähti myös tosi nätisti ihan tavallisella misellivedellä pois, että tohon vedenkestävyyteen en osaa tämän kerran perusteella juuri sanoa mitään.

green eyemakeup

Brows: L’Oréal Paris Brow Artist Xpert - 103 Warm Blonde* / Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel
Eyes: Smashbox Cover Shot Smoky Eye Palette*: Feature, Instinct, STFU, Slayer / NYX Prismatic Eye Shadow - Mermaid / L'Oréal Paris Le Khôl by Superliner - Rainforest Green* / Maybelline Master Ink - Black Matte Waterproof* / L'Oréal Paris Miss Baby Roll Mascara** PR-näyte

Sisältää mainoslinkkejä, joita käyttämällä voi osallistua blogin palvelinkuluihin

Kommentit

  1. Mäkin olen muuten yllättäen tykästynyt vähän tummempiin kulmiin itselläni, kun sain Isadoralta kulmakynän testiin. Aluksi ennen käyttöä meitin että jahans, aivan liian tumma mulle mutta kun vaan aloin sitä käyttämään tykästyin superisti! Ja sen jälkeen vaaleampi sävy on tuntunut jotenkin..no, siinä ei ole tarpeeksi potkua :D

    VastaaPoista
  2. Sulle sopii ihan tosi hyvin tummemmat kulmat!! Mä oon miettinytkin, että mikähän se on mikä sulla on nyt viime aikaisissa meikeissä ollut vähän eri tavalla kuin ennen, mutta sehän on nuo tummemman sävyiset kulmat! TOIMII (:

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania