747. essencen uutuudet x10 - syksy 2017

essencen uutuudet syksyyn 2017! Sain puolet näistä PR-näytteenä ja mähän jo ensivaikutelmasta innostuin sen verran, että kävin heti seuraavana päivänä ostamassa lisää sävyjä! Kaikki tässä esiteltävät tuotteet ovat nyt siis kaupoissa.

essence vibrant shock lash & brow gel mascara

Vibrant Shock Lash & Brow Gel Mascara, 3,49€, on geeliripsi- ja kulmaväri metallinhohtoisissa sävyissä. Tätä saa näiden neljän sävyn lisäksi myös hopeisena. Huomattavasti paremmin tämä toimii muuten kulmakarvoissa: värimassa tuo tosi hyvää pitoa kulmiin ja muotoilu on helppoa. Ripsissä, ainakaan näin yksinään, tuo ei hirveästi tee mitään, mutta suosittelen testaamaan niin, että pohjustaa ensin ripset ihan tavallisella ripsivärillä ja lisää tätä vasta päälle.

essence vibrant shock lash & brow gel mascara go berry

01 Go Berry! on sävyltään niin kaunis! Toimii myös kulmissa ihan yllättävän hyvin, vaikkei juurikaan sieltä erotu. Ehkä vaaleammalla pohjalla? Anyway, tää jää joka tapauksessa käyttöön ja aion kokeilla tätä myös ripsillä uudestaan kunnon ripsivärin päälle.

essence vibrant shock lash & brow gel mascara no more blues

03 No More Blues. oli näistä neljästä hankalin käyttää, minkä huomaa myös tuosta kuvasta. Jännä miten tämän kanssa tuli noin sotkuista jälkeä, mutta muut levittyivät selvästi nätimmin.

essence vibrant shock lash & brow gel mascara be fun and lila

04 Be Fun and Lila! oli näistä ainoa, joka sisälsi myös vähän isompaa hilettä seassa. Tää tulisi juhlameikissä varmasti edukseen, sillä noi isommat hileet välkähtivät kivasti valon niihin osuessa.

essence vibrant shock lash & brow gel mascara copper up

05 Copper Up! on mun toinen suosikkini näistä. Mulle muistui mieleen vähän viime vuoden juhlameikkitrendi, kultaiset kulmakarvat, mutta mun mielestä tää toimii nyt todella hyvin. Toinen muuten mikä tuli mieleen, niin ysärin poikien hiustrendi, kun hiusten latvat blondattiin vaaleiksi!

essence metal chrome blush

Metal Chrome Blush, 3,69€, tulee kolmessa metallinhohtoisessa sävyssä. Näistä kahdesta versiosta tuo ruusukultainen on huomattavasti enemmän mun mieleen. Kolmas sävy on pronssinen.

essence metal chrome blush my name is gold rose gold

10 My Name is Gold, Rose Gold on tosi nätti kultainen korostussävy. Tai poskipuna. Tää näyttäisi todella hyvältä vähän ruskettuneemmalla iholla, sillä nyt tää on ihan aavistuksen tumma mulle käytettäväksi mitenkään luonnollisessa meikissä. Ei mikään överihighlight vaan enemmänkin sellainen luonnollinen häivähdys kultaa.

essence metal chrome blush copper crush

20 Copper Crush on huomattavasti edellistä hileisempi ja tuon huomaa kasvoilla todellakin. Jos tykkää vähän glitterisemmästä korostustuotteesta, kannattaa käydä tsekkaamassa tämä.

essence metal art lip & eye liner

Metal Art Lip & Eye Liner, 3,69€, on metallinhohtoinen rajausväri huulille ja silmille. Näiden neljän lisäksi löytyy myös hopeisena. Mua kyllä niin houkuttelee aina tällaiset monikäyttöiset tuotteet! essence kuvailee tuotetta helppokäyttöiseksi ohuen aplikaattorin vuoksi, mutta mä sanoisin tämän käytön aplikaattorista huolimatta aika haastavaksi. Osa sävyistä vaatii enemmän kerrostamista tasaisen lopputuloksen saamiseksi ja tuohon sutiin ei tahdo tarttua värimassaa kovin hyvin. Mutta siis nää sävyt!! Ihan niiden takia mä uskallan kyllä suositella (plus edullinen hinta, niin ei näillä kovin metsään mennä).

essence metal art lip & eye liner you're mermazing

02 You're Mermazing (huom. kuvassa väärä numero, hups!) on yllättävän nätti violetin sävy, jossa aavistus pinkkiä. Vaatii kerrostamista.

essence metal art lip & eye liner coppy right

03 Coppy Right on mun ehdoton suosikkini näistä kaikista! Väri on ihan täydellinen shamppanjaisen kultainen ja sävynä pigmenttisin. Ei kaljuja kohtia, vaan tasaisen peittävää, JES.

essence metal art lip & eye liner pink glam

04 Pink Glam muistuttaa mua todella paljon Urban Decayn Fireball-sävyn eyelineristä (on muuten ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa)! Tässä kuvassa ei ihan täysin välity miten nätisti tuo sävy shiftaa sellaiseen pinkin kultaiseen, mutta huh tää on nätti!

essence metal art lip & eye liner rock chick

05 Rock Chick vaati näistä kaikista eniten työstöä, lopputulos oli ensimmäistä kertaa jo swatchatessa aika heikko. Eli vaatii kerrostamista ja tarkkuutta.

Miten teihin iski nää essencen uutuudet ja näin hurja määrä kuvia?

Osa tuotteista saatu PR-näytteinä

Kommentit

 1. Onpas kivoja uutuuksia! Tuli mieleen et tuo ripsi- ja kulmaväri vois toimia valkoisen ripsiprimerin tai -värin päällä mukavasti.

  VastaaPoista
 2. Ooo mitä tuotteita! Varsinkin tuo kuparinen rajaustuote on wow, ja nuo kupariset ripset on tosi kauniit, sellaiset keijukaismaiset <3

  VastaaPoista
 3. Öö joo pakko saada toi pinkki eyelineriksi. :3

  VastaaPoista
 4. No kyllä! Ja tuo valkoinen primer täytyy hankkia, kokeilen eilen meinaan tuota punaista mustan ripsivärin päälle, eikä se kyllä sieltä juurikaan erottunut.

  VastaaPoista
 5. No jep! Ja vielä niin halpoja! (:

  VastaaPoista
 6. Suosittelen!!! Eikä maksa paljoo!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania