761. Vahinko - ensimmäiset kokeilut SUVA Hydra Linereilla

Vahinko voi olla joskus ihan niitä parhaimpia kavereita. Tää meikki on ehdottomasti sellainen vahinkomeikki, jota ei alun perin pitänyt edes julkaista.

Alkoi aikamoisella suunnittelulla, mulla oli mielessä oikein kunnon eri kullan sävyjä yhdistelevä metallinen fancy pancy -tyyppinen visio, mutta se ei käytännössä sitten lähtenyt niin ollenkaan mihinkään. Ja siis oltiin ihan siinä pisteessä, että kun tästä ei nyt tule ollenkaan sitä mitä halusin, niin tätä voi lähteä jalostamaan ihan mihin suuntaan, koska kaikki suunnat on niin paljon parempia kuin se missä oltiin. Se on oikeastaan aika vapauttava tilanne!

vahinko

Olin saanut noi SUVA Beautyn Hydra Liner -värit (lue postaus) vissiin pari päivää aikaisemmin, joten tää nyt päätyi tällaiseksi "kunhan testaan jotain" -meikiksi. Vähän testasin samalla uusia bdellium toolsin siveltimiä (hamstrasin eleveniltä SFX-sarjaa ja tässä käytin lähinnä tuota Water Color -sivellintä (adlink)) ja miten nuo Hydra Linerit käyttäytyy eri määrillä vettä ja miten ne sekoittuu toistensa kanssa.

suva hydra liner makeup

Ja ihan todella vahingossa tästä tulikin aika siisti! Etenkin mustavalkoiseksi käännettynä tää on aika mageen dramaattinen tapaus. Joo. Ja hei, tän tekeminen oli ton loppuvaiheen kanssa ihan sairaan hauskaa! Vapaat kädet on jees. Ai niin, huulilla Maybellinen Molten Bronze -sävyinen huulipuna - tykkään!

Kommentit

  1. Kiitos (: Näillä Hydra Linereilla saa niin kivaa ja monipuolista jälkeä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvä julkaista näitä vahinkomeikkejäkin siis (:

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania