763. I Love Me 2017 -messuostokset - MAKE UP FOR EVER & MEHRON

I Love Me 2017 -messuostokset olivat tänä vuonna ihan yllättävän maltilliset, mutta mä oon näihin sitäkin tyytyväisempi! Hyvin oranssipainotteista tällä kertaa, vissiin syksy mielessä.

MAKE UP FOR EVER ARTIST SHADOW ME-734 TANGERINE

MAKE UP FOR EVER ARTIST SHADOW ME-734 TANGERINE
Oho siis mä huomasin vasta nyt tarkemmin katsottuna, että tähän on muuten poskipuna! Mutta mä sanon, että eipä tällä niin väliä, toimii meinaan loistavasti myös luomivärinä. Ihan hullun pigmettinen, todella intensiivinen oranssi, jossa kultainen ja hienojakoinen shimmer. Hintaa messuilla tälle oli 11€, DEAL!

MAKE UP FOR EVER DIAMOND POWDER 7 WHITE WITH TURQUOISE

MAKE UP FOR EVER DIAMOND POWDER 7 WHITE WITH TURQUOISE
Täysin heräteostos tuon oranssin MUFE:n kaveriksi. Mietin siinä pisteellä, että jotain muutakin voisi ostaa, kun kaikki oli ainakin puolet halvempia, ja sitten tää sieltä kimalsi mun silmiin! Kevyt kosketus testeriä ja sanoin vaan virne naamalla, että joo tää kanssa. Kuvassa ei ihan täysin käy ilmi miten nätisti tää kimaltaa. Erittäin maltillinen 9€:n hinta pisti loppusaldon 20€:een.

MEHRON CHEEK CREAM - 15 TECH-ORANGE

MEHRON CHEEK CREAM 15 TECH-ORANGE
Mehronin piste oli oikeastaan ainoa, jonka olin laittanut ennen messuja ylös, että tuolla pitää käydä. Ja vihdoin mä löysin sen täydellisen keltaisen oranssin poskipunan! Tässä on aavistus sellaista leikkausnesteen sävyä, mutta mä näen tän ihan positiivisena asiana. Mulla tuli heti visio meikistä, jossa tätä olisi reilusti levitettynä ohimoilta poskille. Ai että! 7,90€ maksoi messuilla ja saman verran näyttää olevan myös merkin suomalaisilla sivuilla.

Jos kävitte myös messuilla niin mä haluaisin kuulla, mitä te ostitte, jos mitään mukaan tarttui?

Kommentit

 1. Olipa maltilliset ostokset :)! Mä ostin..öö..aikamoisen kasan tuotteita :D Mutta Hyntin peiteaine ja Rimitan ekodödö sekä Aquis hiusturbaani taisivat olla mun suosikkiostokseni ^_^

  VastaaPoista
 2. Leikkausnesteen sävy. :----D Pantonen colour of the year 2018.

  VastaaPoista
 3. Mahtavat sävyt noissa kaikissa:) Vaikuttavat ihan sun näköisiltä;)<3

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten upeet sävyt, varsinkin toi mufen poskipuna ♥

  VastaaPoista
 5. No eikö! Mä yllätyin ihan itsekin, että osasin olla näin vähillä ostoksilla : D Olisin itsekin ostanut hiusturbaanin, mutta onneksi sellainen löytyy jo - on muuten ihan hullun hyviä (:

  VastaaPoista
 6. Vois olla ihan hyvä! : D

  VastaaPoista
 7. No nää on kyllä todellakin mun sävyjä! Saatan olla välillä vähän arvattava näissä valinnoissani : D

  VastaaPoista
 8. No eikö! Katsoin Temptaliasta ton MUFEn swatchin, niin ei se onneksi näytä poskilla ihan niin pelottavalta kuin mitä voisi kuvitella. Toimii luomilla erinomaisesti, niin pakko se on kai kokeilla myös poskillekin (:

  VastaaPoista
 9. Haha alkoi naurattaa toi leikkausnesteen sävy :D Kieltämättä toi näyttää vähän ainakin sellaselta puhdistusaineelta, mitä iholle laitetaan ennen leikkausta :D Oranssit sävyt kuuluu kyllä syksyyn<3

  VastaaPoista
 10. Haha no niinpä!! : D Oranssit on kyllä <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow