779. Maybelline x Gigi Hadid - mun valinnat!

Maybelline x Gigi Hadid -kokoelma tuli ihan hetki sitten jo Suomeenkin! Sain PR-näytteenä suuren osa kokoelmaa, mutta aika nopeasti sieltä valikoitui ne hitit joukosta. Kolme nudehuulipunaa ja niihin sopivat huultenrajauskynät sekä ihan supernätti pinkinhohtoinen kuultovoide. Nudehuulipunat on sävyltään ihan suoraan mun värimaailmasta (tsekkaa vaikka mun huulipunakokoelmapostaus)!

Maybelline x Gigi Hadid

On muuten kivat pakkauksetkin, tykkään tästä aika minimaalisesta nudea ja hologrammia yhdistelevästä tyylistä (saattaa ehkä tulla pari muutakin merkkiä mieleen).

Maybelline x Gigi Hadid

Matte Lipstick -huulipunat Mccall, Taura, Erin 11,90€. Lip Liner -huultenrajauskynät Mccall, Taura, Erin 8,90€. Molemmat siis tämän kokoelman edullisimpia tuotteita ja jännä sinänsä, että nää on mun mielestä ehdottomasti ne joita uskallan suositella.

Maybelline Gigi Hadid swatches

Mattapuniksi näissä on mun mielestä aika satiininen lopputulos. Tosi kermainen koostumus ja pigmenttinen jälki jo ihan ensimmäisellä levityksellä. Myös rajauskynät ovat pehmeitä ja runsaanoloisia, tosi kevyesti levittyviä. Mccallin ja Tauran välillä ei ole suurta eroa: Mccall on enemmän lämpimämpi nude kun taas Taura on harmaampi ja aavistuksen tummempi.

Maybelline Gigi Hadid swatches

Ja sit tää!! Voi jestas tää on nätti! Liquid Strobe -kuultovoide sävyssä Iridiscent, 12,90€, on ehdottomasti yksi näteimmistä kuultovoiteista, joita oon nähnyt. Tässä levitettynä koko kämmenelle ja päällä suoraan tuubista. Kasvoilla lopputulos on todella hillitty, eli jos haluaan todella dramaattista highlightia, niin tää ei ehkä ole se valinta siihen. Mutta jos tällainen kultaa ja pinkin sävyjä yhdistelevä hentoinen kuulto kiinnostaa niin ehdottomasti testaamaan!

Kiinnostaako muuten teitä julkkiskokoelmat? Tuleeko Maybelline x Gigi Hadid -kokoelmasta ostettua mitään? Sen verran sanon, että sitä Jetsetter -megapalettia ei kannata edes katsoa sen kummemmin, siinä on ihan hullu hinta verrattuna siihen mitä se ihan oikeasti on (55€:a voi käyttää huomattavasti paremmin).

Tuotteet saatu PR-näytteenä

Kommentit

 1. Tuo kuultovoide voisi olla mun juttu, tiedän jo että mun huulipunamaku kallistuu kirkkaisiin punaisiin ja räväköihin pinkkeihin, niin nää jää mulla kauppaan :D

  VastaaPoista
 2. Ihanasti sijoiteltuja kuvia ja hauska tuo huuli-swatch-kollaasi :))

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat jälleen kerran:) Sä olet ihan mestari:)
  Tuosta Erin sävystä tykkään eniten. Hiplailin Gigi Hadid -tuotteita Cittarissa, mutta en ostanut, vaikkei ne yhtään hullumpia ollut, eikä niin kalliita kuin arvelin. Jos sävyissä olisi muitakin kuin nudesävyjä, voisin harkita uudestaan.

  VastaaPoista
 4. Hei se muuten varmaan sopisi sulle todella hyvin! Ja sä kyllä niin oot enemmän juuri punaisten ja pinkkien nainen (:

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos! Hyvä välillä vähän leikitellä näiden kuvien asetteluiden kanssa ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihana Sari! <3 Noissa on kyllä mun mielestä vähän hassut hinnoittelut, etenkin kun se iso megapaletti on tosiaan 55€:a. Onneksi sitten nää "perustuotteet" ovat maltillisemmissa hintaluokissa, ja vielä oikein toimiviakin! Ja hei ainakin USAssa Gigi Hadid -kokoelmaan kuuluu myös kolme punaisempaa sävyä, en tosin tiedä onko ne Suomessa vielä myytävissä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki