781. H&M Fluid Hues Eye Colour - Wood Nymph & Vintage Tuille

H&M Fluid Hues Eye Colour voidemaiset luomivärit kiinnittivät mun huomion kaupoilla tuossa muutama viikko sitten. Onneksi noita tarjouksia H&M:n nettikauppaan on tullut aika anteliaasti näin joulukuussa, niin pistinpähän tilaten samalla kun ostin jälleen kerran uudet legginsit (parhaimpia himahousuja, mutta ei kyllä kestä kissojen kynsiä sitten niin yhtään).

H&M Fluid Hues Eye Colour

Wood Nymph ja Vintage Tuille kiinnostivat eniten, ensimmäinen upean duochromemaisuutensa ansiosta (ja uteliaisuudesta, että kuinkahan peittävää toi on) ja Vintage Tuille näytti ihan loistavalta käytettäväksi esimerkiksi Fyrinnaen Serendipityn kanssa (584. Toinen Fyrinnae-tilaus).

H&M Fluid Hues Eye Colour Wood Nymph

H&M Fluid Hues Eye Colour Wood Nymph - yllättävän intensiivinen metsänvihreä, jossa on aavistus punaista, ruskeaa ja kultaa. Paikoitellen vähän laikkuinen, eli saa olla aika tarkkana levityksen kanssa. Mut sävy on ihan superhieno, en malta odottaa, että pääsen leikkimään tämän kanssa!

H&M Fluid Hues Eye Colour Vintage Tuille

H&M Fluid Hues Eye Colour Vintage Tuille - kultaisen roosainen, tosi hempeä sävy. Vaaleampana tämä levittyy hieman paremmin kuin Wood Nymph, mutta ei kannata odottaa, että pääsee mistään kuivumaan, jää meinaan kaljuja kohtia tosi helposti muuten.

Hintaa näillä oli siinä 7-8€:n tuntumassa, ei siis mitenkään kalliita. Levitys on hieman tosiaan hankalaa, mutta on nää sävyt (ja ne muutkin!) kyllä kauniita. Kannattaa tarkkailla siis alekoodeja näitä varten!

Kommentit

 1. Ompas kauniita, pakko tsekata ens kerralla kun käväsee H&Mllä ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniin näköisiä! Harmi, että noita kosmetiikkatuotteita ei oikein myymäköissä ole valikoimassa :/

  VastaaPoista
 3. Joo, pitää olla aika iso H&M, että näitä löytyy valikoimasta. Onneksi kuitenkin netistä pystyy tilaan, tosin silloin ei pääse testailemaan ennen ostopäätöstä.

  VastaaPoista
 4. No eikö! Ja näissä oli tosi monta kaunista sävyä valikoimassa (:

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow