793. NABLA Créme Shadow - Dusk, Dandy, Rea, Husky

NABLA Créme Shadow -voidemaisia luomivärejä tuli ostettua joulukuun aikana neljä: Dusk, Dandy, Rea ja Husky.

NABLA Créme Shadow

Kaikki neljä sävyistä on shimmerisiä ja metallisia. NABLAlla on myös mattasävyisiä versioita valikoimassa, niistä etenkin vaaleanbeige Underpainting kiinnostaisi luomivärinpohjustajana. Näistä muuten suurin osa on vielä alennuksessa juuri nyt NABLAn verkkokaupassa ja nykyään muuten BeautyBayllä on kanssa näitä valikoimissaan.

Parhaiten nämä levittyvät sormella, mutta siveltimellä näitä saa buffattua ja häivytettyä rajat siistiksi. Näissä kuvissa värit on levitetty sormella puhtaalle iholle. Luomelle levittäisin nämä enemmän töpötellen, niin pigmentti levittyy tasaisemmin.

NABLA Créme Shadow Dusk

Dusk - persikkainen sävy, jossa on kultainen shimmer. Ai että tää on nätti! Tässä on vivahdetta kupariin ja pinkkiinkin.

NABLA Créme Shadow Dandy

Dandy - kultaisen pronssinen, metallinen sävy. Tämä oli googlettelun perusteella NABLAn voideluomiväreistä se suosituin ainakin sen perusteella, että tästä löytyi eniten arvosteluita ja kuvia. Ihan sen perusteella tuli ostettua! Ehkä vähän tylsä näihin muihin verrattuna, mutta taitaa toimia kivasti luomivärien pohjustajana.

NABLA Créme Shadow Rea

Rea - satiininen purppuraisen violetti, jossa seassa punaista ja kultaista. Kuva ei todellakaan tuo tälle kaikkea oikeutta, sillä tää on todellakin näistä neljästä mun suosikki. Luomella tuo punaisen ja kultaisen hohto tulee niin kauniisti esille. Ostin nuo kolme muuta muuten ensiksi, mutta tää jäi vaivaamaan niin paljon, että oli pakko tehdä toinen tilaus ja hankkia tääkin. Kannatti!

NABLA Créme Shadow Husky

Husky - hopeisen harmaa, jossa vihreää, pinkkiä ja kultaista hilettä. Ylempi kuva näyttää paremmin miten kimmeltävä tämä on, siis todella sparkly! Tämä oli mulla mukana jouluna ja toimi (ja pysyi luomilla!) erinomaisesti ihan noin pelkästäänkin.

Ootteko testailleet NABLAn luomivärejä?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow