797. Linda Hallberg Flash Crayons Midnight Kit


 

Linda Hallberg Flash Crayons Midnight Kit löytyi mulla sitten jouluna kuusen alta (kuvainnollisesti, ei meillä mitään kuusta ollut)! NICE. Mähän jo heti sitten jouluna leikin näillä, swatchailin ja vähän meikkailin - nää on niin nättejä, etten vaan malttanut odottaa näiden ottamista käyttöön vasta kuvaamisen jälkeen. Nyt onneks pääsee kunnolla meikkaamaan näiden kanssa, kun kuvat on otettu!

Flash Crayons Midnight Kit

Näitä Flash Crayons -settejä on kahta mallia: tää kylmempi sävyinen Midnight Kit (adlink) ja lämpimämpi Rustic Kit. Sinänsä Midnight Kit on mun mielestä kiinnostavampi tapaus, sillä lämpimiä sävyjä löytyy mun kokoelmasta aika kiitettävästi. Molemmissa seteissä on viisi Flash Crayons -kynää, joita voi Core Crayonsien (ja muidenkin Linda Hallbergin kynien) tapaan käyttää ihan millä tavalla haluaa: silmillä, huulilla, kasvoilla, korvissa, you name it. Laatu näissä on ihan hullun hyvä. Näissä on hetken työstöaika, jolloin sävyä voi häivyttää ja levittää, mutta sen jälkeen nää pysyy iholla kunnes käyttää kunnon jytyä puhdistusainetta.

Linda Hallberg Avoir Flash

AVOIR FLASH - tää on mun suosikki tästä setistä! Niin kaunis merellinen turkoosin vihreä glitterinen kynä.

Linda Hallberg Acrux Flash

ACRUX FLASH - mustapohjainen kynä, jonka seassa on sinisiä ja hopeisia pikkuisia hileitä. Toimii muuten tosi kivasti pohjana tummalle meikille. Tää ei levity ihan täysin mustana kädelle ja musta tuntuu, että nuo hileet tekee sen aikaiseksi, että ensimmäisellä levityksellä tulos on hieman laikukas. Mutta näitä pystyy kerrostamaan, että ei nyt maatakaatava ongelma.

Linda Hallberg Ascella Flash

ASCELLA FLASH - lämmin hopeisen hileinen sävy. Näistä viidestä se glitterisin. Tää sopii hyvin sisänurkassa tuomaan valoa (vaikka onkin tummahko!) ja on muuten erinomainen pari esimerkiksi NABLAn Huskylle.

Linda Hallberg Aueva Flash

AUEVA FLASH - kunnon kuparinen ja metallinhohtoinen sävy. Mä tekisin tällä vaikka koko meikin!

Linda Hallberg Atria Flash

ATRIA FLASH - hehe, Atria.. Joo siis niin, tässä on kunnon tummansininen sävy hopeisilla hileillä. Mä vähän luulen, että tää pääsee johonkin meikkiin kunnon pääosaan.

 

Kommentit

  1. Atria <3 Tosin kauniitahan nämä on kaikki! Mä olen vähän haikaillut nimenomaan sen Rustic Kitin perään, olisi ehkä itselle käyttökelpoisempia sävyjä :)

    VastaaPoista
  2. Siis se Rustic Kit on kanssa ihan törkeen hieno! Vähän olisin halunnut molemmat, mutta mulla on entuudestaan niin paljon just pronssin ja kullan sävyjä, niin ne ei välttämättä erottuisi sitten niin paljon : D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow