799. Pikamaalaus - violetteja nestemäisiä huulipunia ja keltaista luomilla


 

 

Pikamaalaus luomille aika keväisillä sävyillä! Violetin sävyt yhdistettynä keltaiseen toimii mainiosti parina, käytti sitten lämpimiä tai kylmiä vivahteita. Violetin ja keltainen yhdistelmä näkyi muuten kanssa viime keväänä blogissa (653. Kevään ensimmäinen orvokkimeikki).Tämä meikki oli hyvin pikainen "kunhan vaan nyt jotain" -tyyppinen tapaus, ilman sen kummempaa kokonaisuutta tai ylipäätään miettimistä. Nää on kunnon tämmösiä rentoutushetkiä, kun tekee vaan!


Väreinä käytin NYXin Liquid Suede Cream Lipstick -huulipunia ja Vivid Brights Liquid Liner -rajausvärejä. Pieni sellainen heads up kokemuksesta, että violetin (joskus myös siniset ja pinkit) sävyt aika helposti jättää pinttymää iholle. About päivän verran mulla taisi näyttää pinkiltä silmäkulman iho, mutta aika nopeasti nuo kuluu pois.


pikamaalaus

Base: Lumene CC Color Correcting Cream - Ultra Light
Brows: NYX Micro Brow Pencil - Ash Brown / Viva la Diva Eyebrow Fine Liner - 14 Sombra
Eyes: NYX Liquid Suede Cream Lipstick (adlink) - Subversive Socialite*, Jetset*, Orange County* / NYX Vivid Brights Liquid Liner (adlink) - Vivid Halo, Vivid Violet / Illamasqua Broken Gel - Broken Gold / Too Faced Better Than Sex Mascara

Kommentit

 1. Kaunista <3 Mä myös rakastan violetin ja keltaisen yhdistelmää, ja kynsillä käytänkin niitä silloin tällöin yhdessä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Musta tuntuu, että tuossa väriyhdistelmässä on kyllä jotain tosi keväistä. Tulee mieleen ihan ne kevään ensimmäiset orvokit :)

  VastaaPoista
 3. Niinku ois kevätmetsänneito.

  VastaaPoista
 4. Ihana kommentti! <3 Tulispa kevät jo nopsaan :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow