801. NYX Contour Intuitive - Jewel Queen, Warm Zone, Smoke & Pearls


 

 

NYX Contour Intuitive -paletit ovat yksiä uusimpia lisäyksiä NYXin palettikokoelmaan. Sain NYXiltä kolme näistä blogiini testattavaksi: Jewel Queen*, Warm Zone* ja Smoke and Pearls* - yhteensä näitä paletteja on tarjolla viisi (ne kaksi muuta ovat nimeltään Plum Metals ja Amplify). Hintaa näillä on ostopaikasta riippuen noin 20€.


Kaikissa paleteissa on yhteensä kuusi luomiväriä, yksi poskipuna ja kaksi korostussävyä. Musta on muuten siistiä, että paletin takaa löytyy sen sävyillä tehty esimerkkimeikki!


Kuvissa swatchit puhtaalle pohjustamattomalle iholle sormella pyyhkäisten.


NYX Contour Intuitive

Jewel Queen -paletti (adlink) sisältää ensimmäkseen kylmiä sävyjä hyvällä valikoimalla tummaa, vaaleaa ja värikästä.

NYX Contour Intuitive Jewel Queen

Toi sininen tässä paletissa on ihan superkaunis sekä toi korallisempi highlightsävy. Violetissa on myös kaunis sininen hehku! Tosi käyttis paletti etenkin kun näistä sävyistä löytyy niin vaalea mattasävy, ruskeahko häivytyssävy ja mustakin (ei tosin mikään kummoinen syvyydeltään).

nNYX Contour Intuitive

Warm Zone -paletti (adlink) on ehdottomasti lämpimien sävyjen ystävälle!

NYX Contour Intuitive Warm Zone

Tässä nuo highlighterit ovat kaikista peittävämpiä, menee mun mielestä hyvin myös ihan luomiväreistä. Tajusin muuten nyt, että mähän oon vahingossa cropannut tuosta ylemmästä swatch-kuvasta tuon vaaleimman pois! Tosi vaalea, erittäin mun oman ihon sävyn värinen (ilmankos se jäi puuttamaan).

NYX Contour Intuitive

Smoke & Pearls -paletti (adlink) on vähän yllättäen näistä mun lemppari!

NYX Contour Intuitive Smoke and Pearls

Luomivärisävyt ei tuu oikein edukseen etenkään tuo ylärivin viimeinen ja tuo vihreän turkoosi. Tuossa kanervaisen harmaassa sävyssä on ihan hullu nätti pinkki shimmer, uskon tuon näyttävän tosi kauniilta tumman pohjan päällä.

Kokonaisuudessaan nää kaikki kolmet ovat tosi passeleita paletteja: sävyvalikoima on kaikissa mun mielestä oikein kohdallaan, kun löytyy niitä tummempia, vaaleampia, neutraaleja ja väripilkkuja. Noin yleisesti en ole tykännyt koko kasvojen -paleteista (mieluummin pelkästään poskipunia, luomivärejä jne) ja näissä hieman häiritsee esimerkiksi tuo poskipunanapin muoto: hirveän pieni ja kapea poskipuna siveltimelle! Mutta vähän itsenkin yllätin sillä, että tykkään näistä paleteista oikeastaan aika paljon. Etenkin nuo korostussävyt ovat mun mielestä onnistuneita kaikissa näistä kolmesta ja sopivat hyvin myös ihan noiden luomivärien päällä käytettäviksi.

Haluaisitteko nähdä multa meikin tehtynä kokonaan yhdellä näistä paleteista?

Kommentit

 1. Mua kiinnostais nähdä meikki tosta Smoke & Pearls -paletista! Ihanat sävyt!

  VastaaPoista
 2. Meikkilook jollain näistä kiinnostaa kyllä kovasti! Ihanan näköisiä paletteja, mä voisin haluta tällaisen koulureissuja varten - säästyisi taas tilaa kosmetiikkabägistä kun ei tarvitsisi useampaa palettia raahata mukana :D

  VastaaPoista
 3. Mä luulen, että tuolla Smoke & Pearlsilla saa kyllä kivan lookin aikaiseksi! (:

  VastaaPoista
 4. No siis just tommoseen tarkoitukseen nää paletit on varmasti ihan mainioita! Mun mielestä tän tyyppinen monitoimipaletti on just kivempi, jossa ei ole esimerkiksi vielä huulijuttuja mukana, kun tällainen puuterimaisten kombo toimii niin paljon paremmin! Noissa highlight-sävyissä on vielä se hyvä, että ne toimii hyvin myös luomiväreinä. Nää oli ainakin vielä toissapäivänä alessa Sokoksen verkkokaupassa, kannattaa käydä tsekkaan onko vielä!

  VastaaPoista
 5. Tuo Warm Zone paletti on kyllä upea :) Ja ehdottomasti lookki jostain noista peleteista!

  VastaaPoista
 6. Siinä on kyllä ihanan lämpimät sävyt! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania