809. Benecos Natural Lipstick & Lipliner - edullista luonnonkosmetiikkaa huulille


 

 

Benecos saapui NHS:lle (Nordic Health Systems) tässä muutama viikko sitten ja sain tilaisuuden päästä tutustumaan tarkemmin Benecosin meikkeihin. Benecosilta on tullut aiemmin testattua niin kynsilakkoja, ihonhoitoa kuin pohjameikkejä ja näistä kaikista on jäänyt mieleen ennen kaikkea hyvä hinta-laatusuhde. Benecosin valikoimassa suurin osa tuotteista on alle 10€:n luokkaa - todella edullinen merkki luonnonkosmetiikan parissa!

Benecos

Benecos Natural Lipstick* -huulipunia sain kolme eri sävyä testattavaksi. Kahdessa näistä on selvästi kuultavampi koostumus, kun taas tuo kaikista vaaleanpunaisin on huomattavasti peittävämpi ja crememäisempi. Nimen perusteella ei noita eri koostumuksia pysty sanomaan (voi kun lukisi vaikka tuotekuvauksissa minkälainen lopputulos näillä tulee!), eli kannattaa googletella swatcheja näistä tai käydä kaupassa kokeilemassa. Näissä on sellainen todella perushuulipunan haju, mutta joukossa on aavistus marjaisuutta sitä taittamassa. Huulilla kaikki tuntuvat oikein mukavilta ja kevyiltä, mikä on varmasti ainesosaluettelosta löytyvien auringonkukka- ja jojobaöljyjen ansiota.

benecos lipstick just red

JUST RED - ihanan mansikkainen sävyinen kuultava huulipuna. Aivan ihana tuo kiilto, tekee tästä sävystä tosi raikkaan!

benecos lipstick first love

FIRST LOVE - ruusuinen vaaleanpunainen huulipuna, jossa peittävämpi creme-koostumus. Vaikka tämä on näistä selvästi peittävin, niin ei tunnu silti ollenkaan kuivalta huulilla. Koostumuksessa on hento kiilto ja levittyy huomattavasti peittävämmin huulille kuin nuo kaksi muuta sävyä.

benecos lipstick pink rose

PINK ROSE - ruusuisen pinkki, hieman murrettu sävy ja kuultava koostumus. Näistä kolmesta huulipunasta tämä on mun suosikkini! Jotenkin ihanan keväinen sävy ja vielä sellainen, joka sopii varmasti todella monelle. Kuultava koostumus on muuten todella miellyttävä huulilla.

benecos lipliner

Benecos Natural Lipliner* RED! & PINK - molemmat vakuuttivat mut ihan täysin! Todella hyvä pigmentti, todella miellyttävä koostumus, kokonaisuudessaan todella kiitettäviä tuotteita. Toivoisin, että vielä valikoimassa olisi joku neutraalin vaalea sävy, sellainen universaali, kaikkien huulipunien kanssa sopiva. Menisi ostoslistalle heti!

Kommentit

  1. Mun uusin Benecos puna on sävyssä Pink honey ja olin tunnistavanani siitä mustaherukan tuoksun. Musta näissä on ihan paras koostumus, tosi hoitava :)

    VastaaPoista
  2. Oi googletin ton sävyn ja toi näyttää IHANALTA! Pistin ostoslistalle ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow