812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa


 

 

Jeffree Star Family Collection* saapui mulle ystävänpäivälahjaksi Oletkaunis.fi:ltä! Mä olin aika intopinkona tästä paketista, ei oo meinaan Jeffreetä mulle aiemmin tullut! Kiinnostus näihin Jeffree Starin meikkeihin on kyllä ollut suuri, etenkin näihin nestemäisiin huulipuniin sekä sitten luomiväripaletteihin (edelleen se Androgyny-paletti houkuttelee pahasti!). Ehkä eniten tässä kutkuttaa se, että onko hype persoonabrändin (tästä voi olla erittäin montaa mieltä) vai itse tuotteiden ansiota.

Family Collection sisältää kuusi Velour Liquid Lipstick -huulipunaa nimettyinä Jeffreen läheisten mukaisesti (siis miehen ja koirien, tietenkin). Pahvinen pakkaus on aika söpö, mutta lähti mulla kuvaamisen jälkeen suoraan kierrätykseen - ei mulla ole vaan tilaa! Huuliswatchit sen kummemmin pohjustamattomille huulille ja kaikissa kuvissa huulipunaa vain yksi kerros levitettynä! Huulipunat ovat vegaanisia (jes!) ja eläinkokeettomia (jes!).

"Jeffree

Nathan - vaalea murrettu persikkainen sävy. Vähän tuollainen supervaalea terrakotta.

Jeffree Star Wifey lipstick

Wifey - ai jestas tää on KAUNIS! Tässä on ehkä mun uusi suosikkipunainen. Todella runsas hieman lämmin tumman punainen. Ihan sairaan hieno.

Jeffree Star Diva Lipstick

Diva - kunnon pinkki, jossa aavistus kullanhohtoa. Sävynä ei nyt mikään mun superlemppari ole, mutta tää levittyi huulille kauniisti.

Jeffree Star Diamond lipstick

Diamond - ihanan vaaleansininen aavistuksella hempää violettia. Yllättävän peittävä näin yhdellä kerroksella!

Jeffree Star Delicious lipstick

Delicious - sävynä yksi mun suosikkeja, tällainen harmaa malvainen, mutta voi höh kun tää levittyi aika laikukkaisena. Mietin oliko tässä kyse siitä, että kuvasin nämä peräjälkeen, mutta sama ongelma oli kun kokeilin tätä seuraavana päivänä yksinään.

Jeffree Star Baby Daddy Lipstick

Baby Daddy - lämmin erittäin vaalea nudesävy, ja on muuten ihan yllättävän kiva! Mä yleensä tykkään tosi harmaista huulipunasävyistä, mutta mä luulen, että tälle tulee käyttöä etenkin kun kelit vähän lämpenee.

Kaikki näistä Velour Liquid Lipstick -huulipunista olivat muuten yllättävän helppoja levittää huulille! Näissä on sopivasti liukua ja hetken työstöaika, että levityksen saa osumaan nappiin. Ehkä hieman kärjestä kapeampi aplikaattori olisi ollut parempi, sillä saisi levityksen sujumaan vielä yksityiskohtaisemmin. Mutta noin yleisesti ottaen tuo on ihan kelpo, ja muotoilu sinänsä hyvä, että huulipunamassaa jää varastoon tuohon aplikaattorin notkoon. Mattapintaisiksi myös ihan kummallisen mukavia huulia, mikään näistä ei aiheuttaunut sellaista "apua huulet tippuu" -tunnetta, mikä usein tosi mattapintaisten kanssa tapahtuu.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow