816. Keltalila - meikki vastaväreillä


 

 

Keltalila meikki ripauksella kultaa ja vihreää. Keltainen ja lila toimivat hyvin yhdessä, tätä väriparia vois käyttää useamminkin! Tässä pääosassa on mun uusin luomiväripaletti Anastasia Beverly Hillsin Prism (807. Anastasia Beverly Hills PRISM luomiväripaletti) sekä keltainen SFX-voideluomiväri NYXiltä. Vaatii vielä vähän harjoitusta ja kokeilua miten tuo keltainen toimisi parhaiten, mutta sen sävy on kyllä nätti.

keltalila

Lilat sävyt tulivat aikalailla Coloured Rainen Queen of Hears -paletista (783. Coloured Raine Queen of Hearts - tämän vuoden joululahjani), joka on edelleen yksi mun suosikkejani! Ihan hullun hyvä laatu noissa, että tilasin niiden kaveriksi Asokselta vähän lisää noita yksittäisiä luomivärinappeja. Asoksella muuten huomattavasti edullisempia nuo kuin vaikka BeautyBayllä, mutta riskillä menee Asokselta tilaaminen. Aiemmin kun oon tilannut sieltä puuterisia tuotteita, ne ovat saapuneet särkyneinä perille. Sama homma kävi näidenkin luomivärien kanssa... Huoh!

yellow makeup

Base: IDUN Minerals Norssken Jorunn* / IDUN Minerals Nordic Veil Jorunn* / e.l.f. High Definition Powder Translucent
Cheeks: NYX SFX Créme Colour Yellow / L.A. Girl Just Blushing Just Because / ZOEVA Spring Strobe Spectrum Palette: SP040
Brows: Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette Medium Brown* / Etude House Drawing Eye Brow Gray Brown 2 / NYX Micro Brow Pencil Espresso / essence Lash and Brow Gel Mascara*
Eyes: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Eden / Anastasia Beverly Hills Prism Palette: Unity, Eden, Parallel, Obsidian, Sphere (KICKS.fi 57,40€)/ Coloured Raine Queen of Hearts Eyeshadow Palette: Princess, Ladyship, Queen Mother / Coloured Raine Eyeshadow Passion / NABLA Eyeshadow Cattleya / ColourPop Super Shock Shadow Moonwalk, Static / Urban Decay Jean-Michel Basquiat 24/7 Glide-On Eye Pencil Post Punk (KICKS.fi 20,40€)/ essence Longlasting Eye Pencil Berry Fan-Tastic* / L'Oréal Paris False Lash Wings Sculpt Mascara / NYX Vivid Brights Liquid Liner Vivid Halo (KICKS.fi 7,90€)
Lips: Illamasqua Lipstick Kontrol / essence Metal Shock Lipstick Toxicity / NYX Vivid Brights Liquid Liner Vivid Halo

Kommentit

 1. Hei, kiva että tuli pitkästä aikaa vähän tällaista esteettisempää ja perinteisempää meikkiä, inspiroi mua enemmän kuin ne pallot/viivat siellä sun täällä, kun pidän siitä että meikki on kaunis :) Rohkaisen sua kokeilemaan enemmän myös kasvojen meikkaamista, esim. Linda Hallberg tekee upeita koko naaman lookkeja täynnä väriä, eli rohkeesti vaan sutimaan jos sopivia värejä ja innostusta on. Ymmärrän että silmämeikit on ilmeisesti enemmän se sun juttu (kun kuvatkin on yleensä lähinnä niistä, kokokasvokuvia on todella harvoin), mutta voihan nekin vetää vaikka otsaan asti :D Kulmakarvat näyttäis kokoneen pientä uudistusta meikkaustavassa, näyttää kivalta. Hyvin oot onnistunu yhdistämään noi sävytkin, vaikka ne ei ns. sovi yhteen, tai en itse pidä niiden yhdistelmästä ja keltainen väri silmämeikissä on yleensä mun inhokki.

  VastaaPoista
 2. Keltainen ja violetti toimii vastaväreinä yllättävän hyvin meikissäkin! Mä yhdistelen näitä mielelläni kynsillä, mutta ihan silmämeikkiin en tätä väriyhdistelmää ole vielä kokeillut. Pitäisi kyllä testata :) Kaunis meikki muutenkin <3

  VastaaPoista
 3. Siis toimii todellakin! Mä tykkään edelleen orvokkimeikistä, jonka tein viime kesänä, just tällä samalla väripaletilla!
  http://www.ootmeikannut.com/653-kevaan-ensimmainen-orvokki/

  VastaaPoista
 4. Kiva, että tykkäät! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki