824. Talven julkaisemattomat kuvat

Talven julkaisemattomat kuvat koottuna yhteen postaukseen! Näissä kuvissa vähän hiusten muodonmuutosta, onnistuneita ja vähemmän onnistuneita meikkejä sekä itselle että muille ja tunnelmia kevättalven Maybelline-tapahtumasta.

random2_2

Ensimmäisessä kuvassa oranssia ja turkoosia yhdistelevä meikki sen ensimmäisessä versiossa. Tällaisenaan tämä oli "ihan kiva", mutta tästä tuli lopuksi paljon kivempi, kun turkoosia lisäsi enemmän vielä alaluomelle (803. Oranssia ja turkoosia)!
Pinkistä meikistä mulla ei oikeastaan ole muuta muistikuvaa mukana kuin että käytin ripsissä essencen punaista Lash & Brow Gel Mascaraa (747. essencen uutuudet x10) ja totesin jälleen kerran, ettei se kyllä ripsissä näy niin mihinkään.
Ostin toisen isomman tyhjän paletin mun yksittäisille luomiväreille ja nautin kyllä niin suuresti noiden järjestelemisestä! Nyt sain pienempiä paletteja tyhjäksi, jotka osottautuivat käteviksi ottaa noille parille meikkikeikalle, ja yksittäiset luomivärit ovat nyt kätevästi kahdessa isossa paletissa - ja tilaa riittää uusillekin!

random2_3

New year, new hair! Ai että tuo tukka oli UPEA heti värjäämisen jälkeen! Oon pitänyt tukkaa nyt aika paljon vaaleampana ja tarkoitus olisi piakkoin käydä vaalentamassa tuota pohjasävyä lisää. Kolmannessa kuvassa näkyy lopputulos kun oon käyttänyt KC Professionalilta saamaani Golden Copper -ja Pearl Color Maskeja sävyn kevyeen ylläpitoon. Viimeisessä kuvassa Pearl Color Mask yhdistettynä KC Professionalin Pinkadelic-suoraväriin. Pidän muuten todella paljon tuosta Pearlistä, tekee tukasta ihan tosi maagisen sävyisen, kun tietyssä valossa hiuksissa hohtaa niin kaunis vaaleanpunainen. Erittäin suuri suositus! Mielenkiinnolla odotan noita KC Professionalin uusia Color Mask Art -värejä, toivottavasti kokeillaan niitä sitten Studio Savonin Marian kanssa seuraavalla värjäyskerralla.

random2_4

Jes, Siru tuli mulle rohkeasti meikkausmalliksi, kun tarvitsin kasvoja johon harjoitella! Ylemmissä kuvissa hain vähän meikkifiiliksiä mun ensimmäiseen meikkikeikkaan, josta näkee muuten videota upean Ida Christinen Youtube-kanavalla!

random2_5

Ylempänä julkaistun keltaista ja lilaa yhdistävän meikin eri versiota. Tää ehkä toimi mun mielestä yllättäen tuossa ensimmäisessä versiossa parhaiten (816. Keltalila - meikkivastaväreillä).
Alempana puuterisesta meikistä (813. Puuteri) inspiraationsa saanut nopea meikkikokeilu.

random2_6

Mites tämä? Kummasta versiosta tykkäätte enemmän, julkaistusta (821. Sinipunainen meikki) vai tästä pelkistetymmästä? Mä edelleen fiilistelen vaan tosi kovaa miten kivasti tuo sininen, SUVA Beautyn Hydra Liner sävyssä Snow Queen, ja punainen, Sugarpillin Love+, sopivat yhteen!

random2_7

Tässä kaksi kuvaparia miten paljon huulimeikki vaikuttaa kokonaiskuvaan! Tota toista kun kattoo, niin mä kyllä niin odotan seuraavaa kampaajakäyntiä!

random2_8

Viimeisenä kuvia maaliskuisesta Maybellinen PR-tapahtumasta, jossa esiteltiin Maybellinen kevätuutuuksia. Eniten mua eniten kiinnostaa nuo uudet Python-huulimeikit, joissa on huulipuna sekä sen päälle levitettävä metallinen sävypari! Kuvassa näkyy myös uudet nestemäiset huulipunat, joita swatchasin kämmenelle ja silloin vielä ajattelin, että mähän kuvaan niistä huulikuvat blogiin. Tuli hiiiieman toisiin ajatuksiin, kun kovasta pesemisestä huolimatta tummimmat sävyt pysyivät tiukasti iholla kolme päivää!! Jos superpitävää huulipunaa etsii, kannattaa tsekata nuo.

Kommentit

  1. Huh toi persikkatukka on ollut huikean ihana! <3

    VastaaPoista
  2. No eikö! Mä niin odotan että pääsen kampaajalle ja vaalennetaan tätä vielä lisää, niin näkynee sävytkin sitten kirkkaammin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow