831. Maybelline Total Temptation mascara -ripsiväriarvostelu


 

 

Maybelline Total Temptation mascara ripsiväriarvostelussa vihdoin! Tämä tuote on saatu PR-näytteenä, ripsiväri on nyt myynnissä.

Pääsin maaliskuussa käymään Maybellinen kevään lanseerausten PR-tilaisuudessa (kuvia löytyy: 824. Talven julkaisemattomat kuvat), jonka päätähtenä oli nimenomaan tämä Total Temptation -ripsiväriuutuus. Mulla ei tästä muuten mitään erityisiä odotuksia ollut, kun tuntuu ettei tästä ole ollut juurikaan puhetta missään. Eipä siinä, mielenkiinnolla testaamaan, Maybellinen ripsarit kun ovat olleet yleisesti onnistuneita tapauksia!

Maybelline Total Temptation

Ripsiväriharja on tavallinen kuituharjaksinen, joka on muotoiltu tuollaiseen tähden, tai hieman kukkamaiseen, malliin. Koostumuksessa on mukana muuten kookosta ja ripsivärissä on makea tuoksu (miksi? EN YMMÄRRÄ). Total Tempation lupaa erinomaista kerrostettavuutta ilman suuria paakkuja, tätä ominaisuutta PR-tapahtumassa esitteli Pia Hiltunen levittämällä muistaakseni jopa 8 kerrosta ripsiväriä mallille.

Maybelline Total Temptation

Kerrostamiseen tämä on kyllä mainio. Tuntuu, että ripsiväriä pystyy pakkaamaan kerros kerrokselta ilman, että ripset liimaantuisivat yhteen. Lopputulos on todella fluffy, siis oikein pörröinen ja pehmeä. Ripsivärimassa itsessään on erinomaisen mustaa ja pehmeän kuohkeaa. Kun massaa lisää ripsille huomaan, että mun surulliset ripset tahtovat tuolta kulmista suoristua hyvinkin helposti, vaikka kunnolla ne olen taivuttanut ennen ripsiväriä. Tämä on kyllä hyvin yleinen ongelma kaikkien tavallisten ripsivärien kanssa. Tämän vissiin voisi pestä ihan vedellä pois - mä olen kokeillut vain miselliveden kanssa ja sillä kyllä lähtee helposti. Tämän kanssa ei siis tarvitse esimerkiksi öljypohjaista poistoainetta.

Maybelline Total Temptation mascara

All in all oikein kelpo ripsiväri. Tässä on hyvä vinkkaus niille, jotka haluavat kerrostettavuutta, tuuheutta ilman ripsien klimppiintymistä ja joiden ripset ovat luonnostaan jo aika taipuisat.
Ripsivärin voi ostaa esimerkiksi eleven.fi:stä hintaan 14,80€. Silmämeikki tässä postauksessa on toteutettu NABLAn Créme Shadow -luomivärillä sävyssä Dusk ja Maybellinen uudella The City Kits All-In-One Eye & Cheek -paletilla sävyssä Pink Edge (eleven.fi 18,70€).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania