836. Pixi Liquid Fairy Lights - tuotearvostelussa nopeaa glitteriä luomille


 

 

Pixi Liquid Fairy Lights saapui vihdoinkin elevenille ja mähän olin ihan superinnoissani! Liquid Fairy Lightsit ovat olleet mun ostoslistalla siitä asti, kun näistä ensimmäisen kerran PR-kuvia näin. Mä olin aika onnessani, kun eleveniltä sain näitä blogia varten testattavaksi - odotukset olivat ERITTÄIN korkealla.

Pixi Liquid Fairy Lights

Ensivaikutelma näistä oli juuri niin ihana kuin mitä alkukevään kuvissa olin nähnyt. Ihanaa kimallusta ja metallista! Saamani sävytkin olivat aivan mun makuun, etenkin tuo kullan hohtoinen SunRay ja yllättävän ihana tuo kultaa ja tummanpunaista yhdistävä PassionLights. Nämä muistuttavat todella paljon Stilan nestemäisiä glitterluomivärejä Magnificent Metalseja, mutta huomattavasti edullisemmalla hinnalla. Näissä on myös jotain samaa Illamasquan Broken Gelien (760. Illamasqua Broken Gel - pullotettua katinkultaa) kanssa, mutta nämä ovat huomattavasti glitterisemmät, kun niissä taas on enemmän sellainen palamainen efekti.

Pixin tuotteet ovat muutenkin olleet mun mieleen, etenkin kun nämä tuotteet sopivat myös herkemmille silmille. Liquid Fairy Lights -luomivärit sisältävän mm. kamomillaa ja ruusu-uutetta, sekä lupaa kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Sounds good!

Pixi Liquid Fairy Lights SunRay

SunRay* (eleven.fi 23,70€) on ihanan shamppanjainen kultainen, jossa lähes läpikuultava pohjasävy ja runsaasti useamman kokoista kultaista hilettä. Sävy on tässä kehuttavan neutraali, joten tämä sopii hyvin todella monen sävyisen silmämeikin pariksi.

Pixi Liquid Fairy Lights PassionLights

PassionLight* (eleven.fi 23,70€) sisältää murretun tummanpunaisen pohjan, jonka seassa on useampaa erikokoista kultaista hilettä. Tuo pohjasävy on huomattavan metallinen, mikä näyttää todella kivalta myös hileiden hieman kuluttua.

Pixi Liquid Fairy Lights RoseGold

RoseGold* (eleven.fi 23,70€) on nimensä mukaisesti kunnon ruusukultainen sävy, jossa on sekä hopeisia että kultaisia hileitä.

Pixi Liquid Fairy Lights swatches

Kaiken kaikkiaan siis todella lupaavan kuuloisia tuotteita, mutta mikä näissä nyt mättäsi? Suurimman ongelman näkee hyvin noista käden swatch-kuvista: näitä on todella vaikea saada levittymään tasaisesti. Liquid Fairy Lightsit ovat omimmillaan levitettynä pienenä highlightina vaikka keskelle luomea, silmän sisänurkkaan, mutta mitään suurempaa aluetta ei näiden kanssa kannata lähteä koristamaan.

Näissä meikkikuvissa olin tehnyt kevyen meikin pohjaksi, levitin ensin SunRayta keskelle luomea ja huomasin, että alla oleva silmämeikki lähti tämän nestemäisen koostumuksen takia liikkumaan aika paljon. Hieman yritin sitten sormella taputella tuon rajoja utuisemmaksi, mutta hileet lähinnä tarttuivat sitten sormeen ja jättivät kaljuja kohtia itse luomelle. Hankalaa!
PassionLights päätyi tässä meikissä alaluomelle. Levitin ensin pienen määrän suoraan aplikaattorilla, mutta lopputulosta oli hankalahko saada tarpeeksi siistiksi, joten siveltimellä sitten perään. PassionLightsin kaunis pohjasävy pääsi siveltimen kanssa paremmin esille, mutta suurimmat hileet jäivät siveltimen harjaksiin.

Sinänsä kovin kestäviä nämä hileet eivät ole: yllä olevan meikin hileet olivat kuluneet lähes kokonaan pois muutamassa tunnissa. PassionLightsin metallinhohtoinen punainen oli jäänyt nätisti kyllä luomelle, mutta SunRaysta ei päivän lopulla ollut juurikaan mitään jäljellä.
Vaikka pieniä ongelmia näiden kanssa koin olevan, niin varovaisen suosituksen pystyn näille kyllä antamaan. Jos Stilan kalliimmat ja huomattavasti vaikeammin hankittavat glitterluomivärit ovat kiinnostaneet, niin sanoisin näissä olevan erittäin hyvä vaihtoehto tyydyttymään hileluomivärin tarpeen. Sävyvalikoima Pixin Liquid Fairy Lightseilla on viidellä sävyllä oikein sopiva, sieltä löytyy hyvin useammalle silmämeikkilookille sopiva kaveri. Kultainen SunRay ja hopeinen Crystalline ovat varmastikin ne klassisimmat vaihtoehdot. Lisäksi nämä lupaavat sopia hyvin myös herkälle iholle ja ovat huomattavasti nopeammat kuin perinteiset kiinnitystä tarvitsevat irtohileet. Eli selvästi näissä on puolensa ja puolensa, mutta sanoisin näiden kuitenkin jäävän ehdottomasti sinne plussan puolelle!

Lähtevätkö sulla Liquid Fairy Lightsit kokeiluun? Näissä on aika kivaa potentiaalia pikaiseen festarimeikkiin kesäksi!

Kommentit

  1. Nää vaikutti tosi lupaavilta, harmi ettei sitten mennytkään ihan nappiin :/. Kauniilta silti näyttää tuossa sun meikissä, mutta tylsää jos ei pysy kuin pari tuntia.

    VastaaPoista
  2. No joo :/ Mä huomasin tuon kulumisen vasta siinä vaiheessa, kun näytin miehelle että ei nää ehkä toiminu ihan niin hyvin kuin odotin ja se ihmetteli, että mistä puhun, kun glitteriä ei näy - vilkaisu peiliin ja joo, mihin lie luomilta kadonneet : D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow