848. Kevään julkaisemattomat

Kevään julkaisemattomat meikkikuvat! Näissä kuvissa ei niin paljon superennennäkemättömiä lookkeja ole kuin mitä vaikka aiemmissa seteissä. Taitaa johtua ihan siitä, että oon lähteny paljon rohkeammin kokeilemaan meikkien kanssa, että siihen turvalliseen ei ole tullut jäätyä vaan lisättyä reippaasti yksityiskohtia ja kuvattua meikit vasta sitten. Aiemminhan näissä kokoelmapostauksissa on ollut paljon sitä, että on ollut meikki, jonka oon julkaissut blogissa, mutta sitten oon lähtenyt sen päälle kokeilemaan jotain jännäjuttuja.

2018random_2

Helmikuu - maaliskuu - huhtikuu
Näissä itseasiassa vain yksi meikki, tuo toinen oikeasta yläkulmasta! Tuon meikin tein Dose of Colorsin Sassy Siennasilla (820. Dose of Colors Sassy Siennas) ja sen kanssa tuli käytyä Helsingissä meikkieventissä Konepaja Brunossa. Erikoinen tunne, kun tuntui tosi sellaiselta, että oli saapunut omiensa joukkoon tuolla!

2018random_3

Huhtikuu
Tässä näkyy vähän hiuspäivitystäkin: ensimmäisessä uusi vaalennus ja sävytys ihan kampaajan kautta ja sitten vähän jännempi tapaus tuolla viimeisenä, kun sävytin itse Color Maskeilla. Muuten hyvä, mutta mun värisekoitus loppuikin sitten puolessa välissä. Onneksi lopputulos näyttää enemmän raidoitetulta, mutta eiköhän tästä jotain opittu!
Ylärivillä näkyy appelsiinimeikin (837. Appelsiini - kiiltävän mehukas, hedelmäinen meikki) alkuversioita: mattana, kiiltävänä ja ilman niitä valkoisia pisteitä. Ylärivin viimeisenä essencen voideluomiväripaletilla tehty lookki, en hirveän vakuuttunut ollut, joten jäi julkaisematta.

2018random_4

Toukokuu
Alarivin lookkeja tulee näkymään ja onkin jo näkynyt enemmän Instagramin puolella (@ootmeikannut), kannataa seurata mua siellä, jos et jo seuraa! On meinaan luvassa jotain TODELLA kivaa piakkoin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow