850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

Blogi hiljenee, mutta meikit jatkuvat.

Nyt on lähes kuusi vuotta Oot meikannut! -blogia takana. Tähän kuuteen vuoteen on mahtunut kyllä aivan hurja matka.
Vuonna 2012, kun aloitin tämän blogin, mulla ei ollut oikeasti aavistustakaan, että vuonna 2018 mä olisin tässä pisteessä. Ei minkäänlaista! Tuolloin mä halusin jonkin tavan itselleni nähtäväksi, että mä olen oikeasti päivän aikana saanut jotain aikaiseksi. Silloin tein paljon kynsilakkauksia ja tuntui, että ne meni osaltaan vähän hukkaan, kun en mä juurikaan käynyt missään. Blogin nimeksi valikoitui lausahdus "oot meikannut!", jota tuli kuultua silloin todella paljon - usein ihmiset oli nähneet mut ensimmäisen kerran ilman meikkiä ja kontrasti sitten laitettuun naamaan oli (ja on muuten edelleen!) aika suuri. Mä tiesin jo tuolloin, että vaikka aloitin kynsijuttujen parissa, meikit ja meikkaaminen oli se mitä mä oikeasti halusin muille jakaa.

ootmeikannut2018_2

Kuudessa vuodessa blogiosoitteita on ollut kolme, on tullut oltua niin Indiedaysin Inspiration-kanavalla kuin meidän kosmebloggaajien ihanassa Purkkimafiassa. Oon saanut luotua kontakteja PR-henkilöiden ja maahantuojien kanssa, testaillut niin itseostettua kuin saatua kosmetiikkaa ja kehittynyt meikkaajana aivan huikeasti. Yhtenä tärkeimpänä blogin kautta saavutettuna asiana nään kuitenkin kaikki ne ystävät, etenkin Ilonan (@eyeshadowandflame). Ilonasta on tullut mulle aivan korvaamaton ystävä, jonka tuki ja kannustus ovat olleet yksi suurimmista tekijöistä, joka on vienyt mua mun omalla polulla eteenpäin. KIITOS ILONA.

Tämän kuuden vuoden aikana mä todella olen löytänyt sen mun polun. Vaikka bloggaaminen on ollut todella tärkeää mulle ja auttanut sen polun löytämisessä, mä olen myös huomannut, että mun intohimo ei ole blogin kirjoittamisessa eikä oikeastaan edes tuotteiden testaamisessa. Se on ehdottomasti meikkaamisessa. Meikkaaminen on ollut aiemmin mulla todella salattu intohimo, sellainen mitä tein kun kukaan muu ei nähnyt, mutta josta nautin täysillä. Nykyään mä pystyn seisomaan täysin mun sanojen takana, kun sanon, että meikkaaminen tekee mut todella onnelliseksi ja se todella on mun intohimo, sellainen jota mä haluan tehdä elämäntyökseni.

Syksyllä aloitan maskeeraajan opinnot ja mä olen niistä niin innoissani. Oon päässyt jo tekemään aika paljon töitä meikkaajana, on ollut kuvauksia todella huippujen tyyppien kanssa, niin kuvaajien kuin mallien. Mulla on meikkaamisen suhteen tavoitteet korkealla ja mä uskon, että niitä kohden mun on hyvä mennä. Mä haluan kehittyä, oppia ja tehdä töitä. Mä oon tähän niin valmis!

Alla olevassa keskimmäisessä kuvassa Elsan (Oi mutsi mutsi) kanssa näkee kyllä, että jestas mä rakastan tätä työtä!

ootmeikannut2018_3

Jatkan meikkilookkien jakamista ahkerasti Instagramissa (@ootmeikannut), suosittelen lämpimästi seuraamaan siellä, mikäli mun duunit kiinnostavat! Blogi jää edelleen auki, mutta toistaiseksi en näe, että uusia postauksia olisi tulossa, osoite tosin vaihtuu takaisin alkuperäiseen Blogger-osoitteeseen.
Instagramin puolella tulee teille seuraajille ja lukijoille muuten aivan mahtava arvonta!!

KIITOS TEILLE, NÄHDÄÄN INSTASSA <3


 

Kommentit

 1. Uskon, että pääset vielä pitkälle maskeerajana/meikkitaiteilijana, jollainen oikeastaan jo oletkin. Onnea ja menestystä tästäkin eteenpäin<3

  VastaaPoista
 2. Aina harmi, että joku lopettaa blogin, mutta oon niin onnellinen, että sua voi seurata jatkossa silti Instassa. Siellä olen seurannut tähänkin asti blogin lisäksi. <3 Ihanaa jatkoa Anna ja mikään ei mikään tee mua onnellisemmaksi kuin se, että tiedän, että oot löytänyt sen juttusi, joka tekee sut onnelliseksi. Tiedät kyllä miksi. <3

  VastaaPoista
 3. Siis aivan todella suuri kiitos sulle Jonna! Sun kommentointi on ollut niin kannustavaa ja saanut hymyn huulille ihan lukemattomia kertoja. Oot kyllä sellainen blogimaailman piristys, että jää ihan ikävä lukea sun kommentteja. Mutta instassa onneksi nähdään ja sun blogin puolella! Kiitos Jonna <3

  VastaaPoista
 4. Voi kiitokset Sari! Sinulle myös ihan ekstrakiitosta kaikista kommenteista ja keskusteluista, joita ollaan käyty blogin kommenttien puolella <3

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä uusiin haasteisiin! Itse en harrasta instaa, joten surettaa paljon blogin loppuminen. Mutta kaikki aikanaan ja niin edespäin. Mahtavaa, että olet löytänyt juttusi ja onnea vielä!

  VastaaPoista
 6. Olen samaan aikaan haikea blogin loppumisesta, mutta onnellinen sun puolesta. Ja ihanaa, kun jäät Instaan! Mä olen iloinen, kun löysin aikoinaan sun blogin ja oon saanut seurata sun huikeaa kehitystä. Mä olen varma, että susta kuullaan vielä ja paljon! Mun mielestä olet ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista meikkitaiteilijoista <3

  VastaaPoista
 7. Onneksi seuraan sua jo instassa! (laurakoja mun nikki) Ois ihan tylsää, ku sun taidetta ei enää näkis. <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos mses! <3 Kiva muuten kyllä kuulla, että siellä on vielä ihan perinteisten blogien seuraajia. En laita blogia kuitenkaan yksityiseksi, osoite kuitenkin vaihtuu tässä kesäkuun aikana takaisin bloggeriin, eli vielä pääsee vanhoja juttuja lukemaan.

  VastaaPoista
 9. KIITOS Salka! <3 Sun kanssa tutustuminen on ollut kanssa aivan huippua, ihanaa kun oot ollut kommenttien kanssa kannustamassa mua eteenpäin :) Tää kommentti oli aivan ihana, vähän tuli sellainen pakahtuminen <3

  VastaaPoista
 10. Ihanaa, että pysyt matkassa mukana! :)

  VastaaPoista
 11. Olen tosi iloinen, että olet löytänyt intohimosi. Onnea matkaan :)

  VastaaPoista
 12. Onnea uusiin haasteisiin! En kovin pitkään ehtiny sun blogia lueskella, mutta sitä on ollut silti niin ilo lukea. Minullakin on alkamassa uudet haasteet syksyllä, kun aloitan opinnot kosmetologi linjalla 😊 olen pitkään haaveillut ammatista kauneusalalla ja nyt se on toteutumassa.

  VastaaPoista
 13. Hei aivan ihana kuulla! Ja onneksi blogi jää julkiseksi, voi sitten vaikka jostain tietystä tuotteesta lukea, jos haluaa. Hienoa kanssa kuulla, että säkin lähdet tavoittelemaan unelmia!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

711. Synttäriarvonta! Kiitokset kuluneesta vuodesta

849. Toukokuun loppuneet 2018 - 17 miniarvostelua